Strindbergs museum + Alicia

Hello everybody!!

Idag är jag glad för en gångs skull, alltså uppriktigt glad då. Sitter och lyssnar på kräm och ska snart sticka iväg till strindbergs museum som mamma tvingar mig att gå på (-.-) annars skulle jag vara med Alicia men nu vet jag inte om jag hinner uhuhu (T.T) nåja sånt är livet.. ska nog ringa till henne nu..

Mata ne!!

En liten man vid namn August Strindberg:


Ny turkos hjälm

Haru mada wa tookute, tsumetai tsuchi no naka de, mebuku toki o matte ita'n da

Idag har jag inskaffat en turkos hjälm till skidbacken. Om jag inte har en hjälm kommer jag att slå ihjäl mig och det är ju inte så trevligt. Imorgon är det engelskaprov och jag längtar <3 hihihi ja jag vet, jag är lite knäpp.
Nåja sådant är livet, att vara lite knäpp är väll bättre än att vara dödsallvarlig hela tiden hihi. Jag kom på att jag inte kan gå på tokio hotel konserten eftersom jag är i björkliden, sorglit men sant.


Är väldigt trött och ska nu gå och lägga mig. Vill bara påpeka att jag såg några sekunder av melodifestivalen för en gångs skull och höll på att garva ihjäl.

Måns (på ett ungefär): Det här är melodifestivalen, och jag heter Måns!
Komiker som jag aldrig kommer ihåg namnet på: Jaa, det gör du verkligen

hahaha tyckte det var jättekul!!!

Mata ne~


Snart är det dags!

Snart, snart snart snart!!! Keeeennnnttt!! OMG jag kan knappt tro det. Man blir tårögd bara man tänker på det. Jag? Kent konsert? =sant? OMGGGGGG!!!!!! Ohmygiddygodsundercrackersandovertheshoulderboulderholder!! Jag ska på kent!!!!! fy bövöle vad jag är glad!

Förresten, jag vet att röd skivan är ja röd haha men om den nu är det vad handlar svarta linjer om? Den passar inte riktigt in.. men den är så bra!! men nej, jag får ta och analysera den..

Ja ne!


Somebody put something in my drink?

Ja så var det.. (-.-) jag bad papi hälla upp fanta i ett glas till mig och inte tänkte han på att det redan fanns vodka i glaset han hällde upp fantan i, jag var otroligt törstig och bokstavligt talat häller i mig fantan.. Det börjar smaka hostmedicin och sen mår jag illa.. så kan en 50-års fest gå.. hahaha, såå kul, inte!!!

Nu är jag jättetrött och måste ändå göra mig iordning eftersom jag ska till min kära kusin Frida och fika (hennes födelsedag) grattiiiss FRIIDDAAAA!!

Glömde nästan, jag slängde i mig sushi igår, vi hade 100 bitar sushi här så jag ska äta det till lunch idag hihi (^.^)

Mata ne!!

När jag ska cosplaya som keroro tänkte jag se ut såhär:


RSS 2.0