Det här är inte klokt!

Jag är sjuk IGEN det är så himla sjukt. Jag tror jag ska gå och kolla mig för antingen har jag otrolig otur eller så är det något fel på mig  -.-'  Jag vill inte vara sjuk längre, det är jättetråkigt ju! Visst det är tråkigt i skolan men det här är ju ännu tråkigare. I och för sig så får jag mer tid att plugga SO men jag har ändå inte g-målen hemma. Aja jag måste parvla mig till skolan imorgon, det här går inte längre. Jag kommer få IG i skolan om det fortsätter så här!

Måndag igen!

Hej hopp, nu är det måndag igen. Har några läxor tills imorgon *suck* men längtar ändå tills imorgon 1. Sovmorgon tills 9.15. 2. NCIS. 3. The mentalist. Jag har fortfarande inte orkat ta reda på hur man laddar upp bilder på datan men jag ska "ta mig i kragen" (tror att man brukar säga så) och försöka ladda upp några bilder. Hoppas få träffa Issas kompis ikväll så nu ska jag gå och göra läxorna med en gång.

YAAAYYY

Igår blev alla planer inställda förutom den med att vi fick främmande. Senare på kvällen gick jag igenom min bok och fixade till den lite och det är antagligen därför jag fick en dröm. Det känns som en evighet sen sist.

Solen lyser och jag och mamma ska gå och shoppa kläder till Spanien resan. det blir kul. Jag har redan köpt en tunn vit och för stor blus som jag ska ha. *Längtar* vill åka dit nu!  Aja, nu ska jag skriva en sida på boken och göra mig iordning.

-.-

Men suck Alicia! Nu skriver jag ett ordentligt inlägg för din skull. Var glad! Idag var det en bra dag. 1. Jag har kul i skolan 2. Fick positiva nyheter 3. Det är fredag! 4. Imorgon är det lördag.

Imorgon:  Imorgon ska jag vara med Johanna och prova kläder i stan och jag ska pröva en korsett med ännu mindre midja än förra gången. Det blir intressant. På kvällen ska jag vara med Alicia och Issa och titta på skräckis och fixa lite andra grejer.

Söndag:  Köpa munkar (2 st.) till måndag. Plugga SO.

Måndag:  Studiebesök på riksdagen. Plugga SO igen.

Det kommer bli väldigt roligt och för en gångs skull måste jag inte stressa så mycket för att hinna med allt. Skriver imorgon om Johanna, Alicia och Issa.

~ Mata ne ~ Bella ~


Tekniska museet

idag var vi på tekniska museet. det var kul men jag höll på att ramla in i en kille bakom mig hela tiden på bussen. *sämst balanssinne* nu har min råtta något fel med ögat också som vi måste till vetrinären och kolla. när jag har försökt hålla henne still så jag kunde se bättre rev hon typ sönder min hand. jag började blöda lite och fick blod i munnen och panikade. molly (andra råttan) var jättesöt och slickade mitt sår. jag e typ hur deprimerad som helst just nu men jag hoppas att det går över snart. jag visste ju att det egentligen var så hela tiden och att han inte skulle ändra tankar om mig. (ni som e insatta fattar). nu e hedda pedda jädda hemma hos mig och har tittat på mina råttor. hon tyckte de var fina. jag undrar vad vi ska göra nu... hmmm... nåja nu kommer bilden på boken jag väntar på som jag inte tog med på meddelandet från igår.

Vampire Kisses Blodsband 2Nyappy >.<

nyaaa min bok skulle kommit för 2 dagar sen. det suger att den inta kommit än!! jag vill så gärna ha den!

imorgon ska vi till tekniska museet nästan hela dagen. det är bättre än skolan men inte vidare kul. det har ju vissa andra fördelar men ändå  -.-  och på fredag är det hälsokoll. jag lovar jag är 1 och 70 så det så! hur tittar man på synen när man redan vet att man har ett synfel? får man ha på sig glasögonen ändå?

Scrapbook

Igår och idag var jag och madde med varandra. det var jättekul. Jag åt 2 munkar *stolt* en vaniljmunk och en munk med sprinkles. Igår kväll tittade vi på "because i said so"  och  "5ive girls" båda var bra. Vi har tagit massor av bilder till våra scrapbooks, det blir fina sidor det.  ^_^  Jag köpte nya cupcake formar också så att jag kan baka snart igen. Min vegitarianska kost går bra men jag har inte fått i mig något protein på ett tag men det här ska bara hålla på till onsdag sen är jag fri att äta hur mycket kött jag vill. Synd bara att jag fegade ur så att jag inte får några pengar för det här men det är faktiskt ett stort steg för mig att bara veta att jag har så stor själv kontroll. Nehej nu kan jag inte sitta här och slappa. Dags att skriva bok!


Blllllogg

hahaha idag var det kul i skolan. inte nog med att vi slipper jumpa vi hade syslöjd och sanna och sofia (och hedda om hon vill) ska bli mina brudtärnor. omg jag vill inte gifta mig vid 14 års ålder x3 haha jag undrar vem min man är. omggg haha sanna stavar cykling med ck hahahahahahahahahahaha omg. omg igen Jared Leto is so freakin hoooootttt!!!

jared leto:

jared-leto.jpg jared leto picture by tainted_love13

*Suckar*

OMG skolan har börjat igen! måste hård-plugga men orkar inte. Nåja om jag verkligen måste som jag faktiskt gör. imorgon slutar vi tidigt och jag och issa ska upp till v-by yaaay, och där ska hon köpa lösögonfrannsar dubbel yaaay. har fortfarande inte haft tid att baka men sen när jag har mindre att göra så e det bara att sätta igång med mina chocolate chip cookies mums!

kakor:


RSS 2.0