PRAAAAAOOOO

Mowahahaha nu har jag haft prao några dagar och det är så sköönt!! (bortsett från att mina fötter är döda och killarna jag jobbar med jämt snor stolarna) De jag arbetar med är jättesnälla och jag trivs superbra. Det är såå sköönt att börja 10 varje dag. och äta lunch med Sanna varje dag. Fast jag saknar alla andra också  -.-  vi ses ändå snart   ^_^ 
(förlåt att jag inte har skrivit på sistone men jag har inte orkat  *_*  )
 

Påskmiddagar

Igår var jag på påskmiddag. Det var väldigt trevligt att få träffa alla igen. det var ett tag sen. Jag åt så att jag nästan fick paltkoma och det gjorde jag idag igen. Ska äta mer alldeles strax ^_^' hahahaha jag fovaroserade The mean kitty song på Adams youtube användare hahahaha. Jag undrar när han märker det. Glad Påsk <3

Tisdag

Jag är supertrött efter gårdagen. Vi fotade hela dagen igår och nu är jag helt slut. Jag ville att vi skulle strunta i att fota idag också så så blev det. Vi får göra det någon annan dag (sumimasen Allie och Issa). Idag blir det en ladda-upp-mig med-ny-glad-japansk-energi-dag. Jag är fortfarande trött även fast klockan är halv ett. JAAAA senare är det NCIS och THE MENTALIST!!! Det hade jag glöööömt!!! Jag älskar det!!!

The mentalist:


Gula Hallon!!

Nu är det så här: jag och Issa hade en konversation om hallon. Jag sa att det fanns gula hallon men hon trodde inte att det fanns, men det finns faktiskt!! Bilden kommer längst ner av inlägget.

Nu har jag läst ut Tokyo Mew Mew för 8:onde gången nyaa  *_*  den är så braa!!! Det var den första mangaboken jag någonsin läste (annars läste jag sailor moon tidningar när jag var liten) och det var så min kärlek för Japan började. Jag grät även den här gången (som jag gjort alla gånger). Den är såå sööt!!! Juste!! Jag ska på Japan Expo och se buono!! OMG det kommer bli sååå kuuuul!!!!!!!

Gult Hallon:


RSS 2.0