Marabou Passion

Nu har jag smakat den nya marabou chokladen "Passion". Jag tycker att den är jättegod! däremot känner man inte chili-smaken så mycket, men det gör inte mig något. Jag rekomenderar den till alla som gillar passionsfrukt. Jag är lite orolig eftersom det står "limited edition" på den eftersom jag inte vill att den ska försvinna men aja.. får försöka lagra upp med så många som möjligt annars haha (skämt, är inte seriös)

Imorgon ska jag till IKEA igen, fast den här gången med Sandra och mitt söta kusinbarn Astrid. På kvällen ska jag hem till Sarah och se på två komedifilmer, den dagen kommer bli väldigt trevlig. (Ja, jag vet att det är måndag, jag har studiedag)


Grönan på fredag.

Jag är nere i depression igen även fast jag ska till grönan på fredag. Tänker inte säga orsaken men Sarah vet, så whatever, de som känner mig som en nära vän kan fråga henne för jag orkar inte prata om det.

Ok, nu skriver vi om något trevligt här... matte nationella imorgon, inte trevligt... ok, jag ska på grönan på fredag och för att kunna vara hyper och glad och klängig så måste jag spara på krafterna hela fredagen och vara osocial och ickegosig. Slutar typ 20 över 1 och åker direkt till Maddes skola (nej, inga smajlisar i mina inlägg längre)

Ok, nu så att alla förstår, endast 2 kramar per person på fredag, ok??

mata ne (smajlis? ok) (-.-)'


Söta små flickor

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska egentligen sätta igång och plugga men jag måste bara skriva det här medan jag kommer ihåg. Promenaden från skolan var som vanligt, ganska tråkig men ja, man måste ju komma hem på något sätt. När jag ska svänga ner på ängarna träffar jag på två små flickor med sin dagmamma.

-Kan jag få se på dina skor? frågar den ena och jag stannar.
-ÅÅh, va söta! fortsätter hon
Den andra flickan tar till orda.
-Och vilka söta strumbyxor!
Jag: - ehehe tack <3 ni är också söta, ler lite och går väldigt glad därifrån.

Det är sånt där som gör ens dag så himla mycket bättre.

btw. jag hade vita (lite genomskinliga) strumpyxor med små vita prickar och mina nya gula killdoll ballerina <3

Jag älskar verkligen killdoll märket.. några exempel på deras skor:


fy tusan!

Okej, så jag letar efter nya mangaserier på nätet, hittar en som verkar väldigt söt och börjar titta. Vad är det som händer? jo jag börjar gråta. Jag har haft en otroligt skön och glad period och den här mangan handlade om ungefär det som jag varit så ledsen över. Det är sorgligt! Är utmattad och trött, även lite ont i huvudet efter ca en halvtimme av tårar. Ska se på LOTS och sedan bege mig hem till Sofia, det blir väll fint? vi får hoppas på det!

tror jag ska läsa lite fruits basket i väntan på LOTS


Oyasumi nasai?

Hej småttingar <3

Ja, jag ska gå och lägga min nu klockan åtta!! Vi ska ha en trevlig arkitektspromenad imorgon men skolan och ska träffas i V-by klockan 7 ,det är hemskt! Jag ville se Foki live i TV ikväll klockan 10 men nej nej! Jag har sovit i två timmar redan då! uhuhuhu!!! Jag är kvällspigg och kommer ändå inte kunna somna! men jag måste. Självdiciplin, hjälp mig!

Oyasumi nasai!

btw. film vi ser på spanskan (ganska läskig):


Marmeladspecial <3

Hejhopp småttingar!

Känner mig väldigt glad och lycklig idag! Lyssnar just nu på buono och funderar på att ringa till käraste Madde... Jag har precis sovit över hos henne, vi har skrattat och skämtat och haft det supertrevligt! (ppsstt.. vi lekte också coola gangsters) Jag köpte upp alla mina pengar som vanligt och vi blev tvungna att åka hela vägen tillbaka till vällingby bara för att hyra tre filmer. På vägen till videobutiken började två killar "beatboxa" till vår gång, vi försökte hålla oss för skratt men det gick inte, jag lovar, vi skrattade säkert i 10 minuter haha.

Jag har bestämt mig för att jag ska ringa henne nu och skratta lite till åt vad vi varit med om.

Mata ne~!


Random bild på min råtta MollyYou were never mine.

Hello..

Jag var superglad och lycklig för ca 5 minuter. Lyssnade på uppiggande japansk musik och bestämde mig för att dansa lite, satte på en söt japansk låt och började dansa dansen som hör till låten. Då rycks dörren upp våldsamt, (och jag får nästan en hjärtattack) det är pappa som är sur på mig för att jag spelar för högt. Man borde gå och klaga till HEBA att väggarna är för tunna! Nu försöker jag få upp humöret igen genom att lyssna på gamla
 an cafe. Det funkar lite men inte så bra (T.T)

Miku i An cafe (så himla söt att man nästan dör)
RSS 2.0