McDonalds

jättebra dag med johanna i v-by. åt på mc donalds med henne för att spara pengar men jag sparade bara 5 kronor  ^^ 
Johanna köpte otroligt snygga skor igen. hon köper alltid skor haha :) sen åkte vi hem till mig och lyssnade på musik.
jag skrev inte om igår så jag får väll göra det nu ;) , vi åt först i v-by självklart sushi och sen åkte vi in till stan.  vi gick först till panduro och där köpte vi scrapbook grejor och sen började vi leta efter en affär jag skulle till, vattumannen, vi hittade den faktiskt och jag kollade in ett par tarotkort jag ska köpa på söndag när jag och madde åker in till stan igen X3 vi gick sen in på bokrean i nån bokaffär och jag blev kär i - hhmmm vad hette dom- dom hette nånting med dudes och jag var nära att köpa en söt död björn med pirat-lapp för ena ögat. men madde som vet mitt lilla problem med söta döda gossedjur stoppade mig och det e jag ändå rätt glad för. den var på tok för dyr. imorgon blir det alicia, issa och farmor. *längtar*. nu ska jag försöka hitta en bild på nallen jag tänkte köpa. om jag inte hittar den blir det säkert nån annan bild *_*

haha det blev en bild på mcdonalds i v-by iställetJAPAN=ÄLSK

NYAAA!! min japan-lust är tillbaks! ÄLSKA ALLT SOM E SÖTT!! sitter nu och lyssnar på buono, kokoro no tamago, och får massor av glada känslor inom mig. *sitter och sjunger med*  nyaaaaa!! imorgon ska jag va med johanna och på fredag ska jag till farmor och försöka klämma in alicia där också. nåja allt kommer säkert ordna sig! tror jag ska träna på fredag också, så sofia gör dej redo X3 jag kommer få sån träningsvärk men det är värt det. och alicia jag gör nya cupcakes så du kan få fler. kjag gör dom i helgen för mina föräldrar har typ redan käkat skitmånga + madde och jag haha. jag gör dom extra söta för att du inte får en nu! dom kommer säkert bli rosa  ^w^ 
-mata neee!


Boken e häär!!

jag beställde en bok på cdon.com och nu har den kommit! jag är räddad,jag hade precis läst färdigt breaking dawn och var deprimerad och såbeställer jag boken och den kommer på ett kick. *älskar cdon* idag har jag och Sofia bakat cupcakes. Först åkte vi till centrum och handlade ingredienser och fyra cheeseburgare. Japp.

Nu sitter vi och lyssnar på An Cafe. Ascoooolt & ZTATUZ.

Platåskor

åååhh jag behöver nya platåskor, nej jag kräver nya platåskor. jag börjar känna mig rätt frisk men jag ska stanna inne en dag till. när jag vaknade i morse så ser jag att det snöar. jag blev skitsur jag hatar snö för tillfället. det som precis började smälta och så snöar det på nytt. sen när jag blir frisk ska jag först upp till v-by och titta om mina platåskor som jag spanat in är kvar men om de inte är det så åker jag in till stan mowahahaha. jag tror jag såg ett par guldiga platåskor där men det var i somras men man kanske har tur och hittar ett par som liknar. och sen så måste min mamma köpa nya tarotkort (hon är skyldig mig) och jag måste köpa en ny kristall. det här kommer bli kul   ^_^ 

NCIS

*ÄÄÄÄLLLLLSSSSKKKKKAAAAARRRRR* OMG OMG OMG (jag vet att jag e seg på att göra nya inlägg men nu kommer alla bra nyheter. (om jag redan skrivit något om det så får du stå ut med det. Först: NCIS HAR BÖRJAT SÄNDAS IGEN WOOOHHOOOO!!! Andra grejen: OMG OMG BLINK !(" SKA ÅTERFÖRENAS!!!!! GHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! *i´m sooo haaapppyyyy* WIHHOOOO!! och för de som vet att jag ska göra cupcakes till dom så kommer det antagligen bli cupcakes med kolafrosting ;) mumss! ser fram emot det. nu har jag också bestämt mig för vilken emilie autumn skiva jag ska köpa, eller det blir två: Opheliac (standard edition) och Enchant (digibook CD)!! yaay!

NCIS:


Läger

jag e fortfarande sjuk men sov bättre inatt och så fort jag gått upp ringde telefonen..det var madde som undrade om vi kunde göra nått idag men det gick ju självklart inte så vi pratade istället i 2 timmar  ^_^  vi pratade mest om konfirmations lägret och om att det skulle bli både hemskt och kul. hemskt för att vi ska typ paddla kanot och kul för att det blir.. jaa.. kul. jag är fortfarande sjukt sugen på munkar men det släppte lite igår kväll när jag åt min alla hjärtans dag choklad och snacka om att jag var choklad sugen. jag e också väldigt sugen på att pyssla med min scrapbook (vet fortfarande inte hur det stavas) och jag som tänkte ta massa bilder och fixa med den och så blir man sjuk, IGEN! nu har mitt öga börjat rinna också. vad betyder det? jag antar att det inte e ett bra tecken i alla fall. hoppas jag blir bra snart.

Fredag den 13:e

Idag är det fredag den 13:e och jag är sjuk! Mitt imun försvar måste vara det sämsta i sverige! Jag som skulle hyrt nån film och käkat onyttigt idag. och inte nog med att det är fredag den 13:e idag utan det är alla hjärtans dag imorgon och jag har inte köpt choklad till nån än! KATASTROF!!! jag får gottgöra de som skulle fått choklad genom att baka cupcakes sen och bjuda över dom. Jag missar för mycket skola också, jag kommer aldrig få nått jobb. Nåja, man får väl inte bara ge upp sådär. var e kämparglöden? Okej, nu ska jag vara positiv... eehmm... ja juste! när jag blir frisk kan jag gå och träna igen och jag kan äta munkar och HA NO!!! WOHOO!! (älskar biologi) och vi har biologi nu också. se vad positiv jag är! NERVSYSTEMEET!!! (har bästa läraren i skolan också mowahahaha) nej nu ska jag leta gymnasium, för nu ska jag inte vara sjuk längre! jag är frisk som en nötkärna (eller inte).

längtaaar:


Fredag

Nu ska jag visst skriva lite mer om mitt liv (tycker sofia) så jag antar att jag gör det. idag hade vi en håltimme från matten och på slutet flyttade vi en timme så vi slutade en timme tidigare (det gjorde vi igår också). asså jag har inget att skriva om. ghaaaa. mitt liv e tråkigt. eller jag ska träna idag X3 ojj vad kul det lät. jag vill träffa alla mina vänner snart för jag känner mig ensam. asså egentligen träffar jag många kompisar i skolan men det gills inte. Nu fick jag just beskedet att jag ska träffa sussie på söndag JiPPiE har inte träffat henne på månader :) och sen ska jag på Buddy Holly (med Brolle)den här månaden också och då träffar jag henne igen. den här månaden kommer ju faktiskt bli rolig haha det trodde jag inte. mina föräldrar är skyldiga mig en sushi och pengar yaaay jag är riiik!!!

Buddy Holly:


RSS 2.0