Koi no victory

Moshi moshi.

Har varit förkyld igen och mått jättedåligt. Jag ska typ ta någon läskig spruta som förstärker mitt immunförsvar. Ja suupeerläskigt och jag kommer dö! uhuhuhu!!

I alla fall... Nu sitter jag och lyssnar på morning musume och tänker på Japan och hur avundsjuk jag är på bloggaren Foki som faktiskt är där! *morr* Tänk va underbart det skulle vara!! Nåja, får väll åka när jag blir äldre antar jag och hon är säkert överlycklig för att vara där.
Det är jättedimmigt ute och jag älskar det. Jag har alltid kunnat se skogen genom dimman men nu kan jag inte det och det är superhäftigt!!!

Mata ne!

Söta tekoppar som jag inte skulle ha några problem med att ha i min samling:


Awesome weekend, BOB?

Okej, kom hem för några timmar från IKEA med Madde, vi fick massor av inspiration till lägenheten och körde runt snabbt med en sådan där grej som man lägger varor på (inte kundvagn det heter något annat) kom hem och tog en tupplur eftersom Madde väckte mig vid 8 tiden och ja det är ju bara lite för tidigt för mig.
  I fredags var jag med sötisarna och firade Sofia för andra gången, vi gjorde våfflor och åt dom med hallon/jordgubbssylt och vaniljglass. Jag avslöjade att BOB snart skulle komma och de började spekulera om vem BOB var men jag avslöjade inte det. Hoppas jag lyckas med bobcountdown. com det skulle bli så kul! hahaha

Alicias och Maddes gissning om BOB:


Den envisaste råttan i världen...

...heter Molly och är så envis att jag dör! Hon ska alltid mysa, hon kan inte bara sitta snällt i knäet, nej, nej. Hon måste böka och snuffa och dra och göra rent.

Jaja, nu till mina behov. Mitt främsta behov är att få lov! Jag blir gaalen! Iaf helg. Den här helgen ska Madde sova över hos mig, vi ska fira Sofia för andra gången, låtsas att vi bor på IKEA och slänga oss i sängar. Även ta avsked eftersom Min kära lilla Madde åker utomlands i en vecka, sorgligt, i know. Jag kommer sakna henne så in i norden!

Nu ska jag gå och plugga igen.


Kortspel med en pappa

Idag var det meningen att jag, Sofia och Madde skulle spela cybertown (möjligtvis Sarah också) men då blev Madde sjuk och Sarah kunde inte så vi gör det nästa helg istället.
  Jag och pappa spelade vändtian och det var fint och härligt (förutom att han fuskade) och nu är snart helgen slut, sorgligt men sant. Känner mig laddad inför veckan ändå och tror nog att jag för första gången på ganska länge nu kommer att känna mig lycklig.
  Läser en fin bok som heter "alice i verkligheten" den handlar om Alice i underlandet (den riktige) och hur sagan kom till, även om hur Alice var i verkligheten och hur hon betedde sig och vad hon tyckte om. (en vit kanin som kom ut ur ett kålhuvud)


Dricker té och pratar högt på finska.

hej söta små!

Igår gick jag ut med Sofia på en kvällspromenad, vi satt på en bom och lyssnade på hur mycket det droppade eller rann från olika håll. Satt på en busshållplats och sjöng högt till Markus Krunegård och diskuterade om hur vi skulle åka buss och ta spårvagnen in till stan. det skulle bli fint och helst skulle vi åka på natten.

Nu sitter jag och äter en rostad macka med chevré ost och flytande honung på. och ikväll ska jag troligtvis hem till Sofia och ha det trevligt.

Så himla bra och söt att man nästan dör.


Hejdujagärjättecool

Hej hej..

underbar helg, börjar med att jag går till Sofias maskerad med horn och konstigheter.. och där träffar jag småläskiga men sedan supersöta människor som jag gillar väldigt mycket. Vi lekte lekar: busshållplatsen, musikcharader, psykologen och maffia. Vi åt paella och massor av glass med strössel och kolasås.. den ena glassen smakade pencilin för mig men dom andra var jättegoda. Jag sov över hos Sofia med andra och vaknade tidigt (för mig).

Söndagen var också trevlig, fin frukost hos Sofia sen lite mer maffia och psykologen och sen hem till käraste mor. Alice i underlandet, två supersöta och mumsiga klänningar och ett fint cupcake halsband.

och nu sitter jag här med den återfunna kent tröjan och en fin högmidjad kjol på mig och ska snart iväg till nationella i engelska och författarporträtt.
'
Ikväll blir det plugg om olika syrors kemiska betäckning och sedan filmen trubbel i paradiset.

Twiddledee & Twiddeldum (dom hette så va?)Stanna hos mig du är allt jag har kvar!

Hej ho!

Nu är det andra dagen efter lovet och det känns bra, ska ta vara av de små glädjeämnena i vardagen för att liva upp den. Ska även försöka släppa det förflutna och gå vidare som en ny bättre och gladare människa. Ja det här känns bra! Och nej överskriften har inget med inlägget att göra, bara den kent låt jag lyssnar på just nu. Idag hade Marc i min klass sitt författarporträtt och det var bra, det fick mig att känna mig peppad inför mitt eget.

Kent konserten var det mest underbara jag varit med om, de spelade och sjöng fint för oss och jag började gråta, så fint var det! Blev magsjuk efter det och kunde inte åka till björkliden men sånt är livet! Jag umgicks med mina andra kompisar istället och det var finfint.

På lördag ska jag vara godis och väldigt färgglad med stora tyllkjolar och illrosa pumps. det blir trevligt. Nu ska jag gå och plugga och sen ska jag träffa söta Sofia.

Hej då!

behov:

RSS 2.0