Ren råttbur och rena råttor.

Nu har jag städat och dammsugit mitt rum och städat råttburen och tvättat råttorna, så nu lukter dom gott <3. Idag har vi haft fotografering igen. jag gillar äppel/snövit bilderna på mig (låter ego men whatever) dom blev ganska bra. Imorgon skulle jag åka till stan och köpa en Monki kjol men jag tycker inte det har någon mening att åka in till stan om jag inte har tillräckligt med pengar till den  *_*  Hoppas att jag får min switchblade symphony skiva innan jag får ett nervous-b och får sättar på mentalsjukhus  -.-'  den är 3 veckor sen 3 VECKOR!! Det är SJUKT! Nu ska jag gå och lägga mig så Goodbye!

It´s OK, I´m wearing really big knickers

Hahaha läser Georgia böckerna nu. De som inte läst dom, LÄS DOM! De är det bästa jag läst (tror jag). Väntar fortfarande på min switchblade symphony skiva och tror jag blir galen. DET HAR GÅTT 2 VECKOR! Jag blir fullkomligt galen!!!!

OMG OMG

Hahahahaha jippiieee jag tror att jag har fått de ena örhängerna wohhhooo!!! Jag undrar vilken dag min skiva kommer och jag tittade på de andra örhängerna också och ingen annan har lagt bud på dem heller wihhhiii!!! Imorgon ska jag ta med "ulla" till skolan. (ulla är mitt får-formade penskrin). Jag hoppas att jag kan hålla lite mer koll på mina pennor då. Jag har fortfarande inte hittat min kemi bok än men den kommer väll fram så småning om. Nåja jag hoppas min TV kommer igång så jag hinner se lite av NCIS och hinner se HELA the mentalist. Dumma tv-bolag som inte kan få saker att fungera (eller egentligen vet jag inte hur svårt det är men jag e sutr nu så..)

JIPPIIEE

Först och främst svar till Issa: jo jag tog platåskorna haha. Och nu till allt underbart som hänt. 1. Jag har lagt bud på två supersöta örhängen på tradera som jag antagligen kommer att få eftersom ingen annan lagt bud på dem. 2. JAG HAR ÄNTLIGEN KÖPT... DAMDAMDAM DAAA... SWITCHBLADE SYMPHONY, SERPENTINE GALLERY OMMGGGGGGG!!!!! 3. Jag såg just på en super duper bra film som hette Donnie Darko och till sist 4. Ikväll ska jag till Hedda som fyller år! Grattis Hedda!! Hipp Hipp HURRA!!! Och det är en negativ sak som har hänt. Jag skulle egentligen ha köpt ett urgulligt panda halsband men någon han före  -.-  må den ta väl hand om halsbandet annars får den med mig att göra *hotar med knytnäven* Nåja nu ska jag gå och bestämma vilka kläder jag ska ha på mig. Mowahahahaa jag har köpt Serpentine galleryyy!!!!

Donnie Darko filmen:
Switchblade symphony, serpentine gallery:


RSS 2.0