Söndag

idag var jag ju med madde eller jag kanske borde skriva att jag är med henne för hon följde med mig hem X3 men iallafall. jag och madde gick på bio det var yes man den var faktiskt väldigt kul. jag skrattade några gånger och det är inte vanligt jag skrattar på en bio men däremot när jag är hemma kan jag skratta ihjäl mig åt en film.  nu sitter madde bredvid mig och spelar super mario bros på min DS yaaay hon e faktiskt rätt duktig även fast hon dör ofta. har kommit 20 sidor på boken och är fortfarande helt fast. ska försöka komma igång igen. hoppas det kommer gå bra ^_^ imorgon kommer jag att sova ut för att jag gick upp tidigt imorse X3 hoppas alicia och issa inte vaknar tidigare än jag

Lördag

idag var jag och hälsade på min mormor. saknade iss och alicia som var i v-by. jag och mamma var och hyrde film. jag hyrde en roman som jag ska titta på senare ikväll. det hände annars inte så mycket idag. men imorgon och frammåt en bit blir det fullt shema igen. jag gillar att ha det så för då har man jämt något att göra men det blir jobbigt när man måste försöka klämma in något till men nu är jag ledig de allra sista dagarna och det är bra.
nu ska vi se mitt schema:
Söndag 28: Madde i stan, gå på bio
Måndag 29:  Modellera och kalas
Tisdag 30: Modellera igen och ha det trevligt.
Onsdag 31: Nyårsafton har gäster hemma
Torsdag 1: Vilodag
Fredag 2: Madde, tjejkväll film twilight
och sen är jag ledig.

Filmen jag ska se ikväll (jag tror det är en annan version):

Julafton

hejsan hopsan nu är det jul och alla har redan gått hem. i år var det en väldigt seg jul men den var bra ändå. jag fick inte så många presenter jag brukar få men jag förstod varför när jag öppnade det gulligaste paketet. JAG FICK EN NY MOBIIIILLLLLLLLL!!!! ÄNTLIGEN!!! det är en sony ericsson W760 och den är BRA! ohh jaaaaa. yaaaay. saknade bara några på julafton men annars var det bra X3

Irriterande råtta

idag har det varit tråkigt. har bara städat hela dagen och nu när jag är ledig har jag ingentinga att göra.eller jo jag försöker lugna ner min råtta som håller på och springer på mig asså hon är så irriterande  hon försöker komma förbi min arm så hon trycker sig in under den och sen springer hon ner i min tröja och vägrar komma upp men sen så springer hon runt i tröjan och sen kommer hon iallafall upp och hon e sååååå irriterande och nu förstod jag varför hahaha han ville gå på lådan.hahahaha

SNART JUL

Ghaaaa 2 dagar kvar till jul. jag saknar alla ohhh och ägghalvorna XP ghaaaaa!!! jag har hittat en ny artist jag lyssnar på han heter Kerli Koiv och ho ÄGER gillar också Kanon Wakeshima men gillar mest Kerli. ska köpa hennes skiva när jag får pengar. jag har totalt skrivit 15 A4 med storlek 12 på min bok. kan inte sluta skriva. hahaha och jag blir galen på issa jag måste läsa mer av hennes bok. ghaaaa hon gör mig galen. läste typ 6 sidor igår kväll av hennes bok och ville ha mer X3. nåja, nu ska jag kommentera allis söta blogg. Sayonara!

julavslutning

idag var det julavslutning, det  var kul. jag och ali gav issa presenter och bytte. jag fick massor av söta saker. och hon gillade min söta present till henne också. vi fick betyg idag. jag blev både glatt och besviket överraskad omg jag fick vg i bild haha det var oväntat. kaminski hade tyvärr inte håret rosa så jag antar att jag fick vg :(. jag fick läsa lite av issas bok idag, den äger, jag vill bara läsa mer. SKRIV PÅ ISSA!! jag tycker hon borde vara designer och författare på fritiden X3. jag och alicia gick idag upp till v-by. jag köpte färdigt alla julklappar och sedan gick vi runt och tittade på lite annat. det var e bra dag idag :)

kommer inte på någon rubrik :/

har nu tittat på fantomen på operan den var rätt bra. jag försökte skriva på min bok efter den men det gick inte blev lite deppad av den. ååååh jag behöver frisk luuuft. jag känner mig alldeles febrig och är typ halvdöd buhuuuuu!!! skickade sms till issa en mening ur switchblade symphonys låt drool. hon tyckte den var kul haha. nu lyssnar jag på witches den är bra nenenenenene hahaha!! jag har inget annat att skriva om så jag återkommer när det hänt något mer intressant. eller juste pappa köpte nya högtalare till den nyaste datorn yaaaay nu låter det inte så skrovligt.

sjukling igen

nu är jag sjuk igen. sista veckan innan lovet som tur är så jag missar inte så mycket. råttorna är trötta och jag har ingenting att göra. om jag ska skriva på min bok vill jag vara ifred och lyssna på min musik men det får man ju aldrig haha. just nu har jag en sovande råtta i knät och jag lyssnar på tanz die illusion. bra musik men nu bytte jag till still doll också en bra och inspirerande låt. jaså nu vaknade den lilla skiten. aj aj aj hon kröp ner under tröjan på ryggen hahaha. jag saknar redan issa och alli och jag mådde sämre idag så jag gick inte ens de första lektionerna även fast jag sa att jag skulle det till dem. så förlåt issa och alli.

Julbord

hej hej!! idag var jag och min familj och några andra familjer på julbord. det var gott fast ägghalvorna sög. nu sitter jag hemma hos the zetterlunds och lyssnar på blades. UNDERBART!! men samtidigt vill jjag hem och skriva på min bok. ååååhhh jag fick typ världens bästa romantiska idé yaaay!!! hoppas att alicia och issa kommer gilla det. snart är det jul och jag får mina klappar hahaha. förresten hittade jag två snygga skjortor uppe i v-by idag det blir bara bättre ju närmre jul man kommer hahaha.

Praliiin

hola. idag var det en faktiskt riktigt bra dag. skolan var bra maten var bra (otroligt va?) och jag fick g+ på provet i so kan man säga. helene var sjysst som vanligt på engelskan vi såg på beemovie en mycket rolig film (rekomenderad). och för några minuter sen kom mamma in i vardagsrummet där jag satt och  bjöd på otroligt goda choklad praliner hon fått av föräldrar på dagiset där hon jobbar MUMS det var som att flyta på fluffiga moln när de smälte i munnen tack käraste mor. *whiiiiii*. och sen nästa gång jag ska träffa issa får jag läsa hennes vampyrskolbok haha den verkar jättekul. försöker nu få lite inspiration till min vampyr roman av gotisk musik. går inget vidare men jag älskar musiken. Blades forever!!!!
alicia blev jätteglad för sin mini julklapp det var ett sudd som var format och färgat som en anka (hon älskar ankor).
*pust* jag ska väl försöka hårdare med min bok nu.

matte provet

yaaaay matte provet gick jättebra jag kunde i princip allt yaaay. kaminski det är bara att sätta igång och färga mowahaha!
jag har också kommit några sidor fram i vampyrboken jag skriver och jag har fixat en liten present till alicia (kan inte skriva vad det är om hon går in idag eller imorgonbitti. men hon får den imorgon. giljotiner är inte trevliga / issa 

Nyaaaa

jag har matteprov imorgon. och om jag får mvg ska kaminski färga håret lila och ha det i en dag i skolan hahaha så nu har jag plugget och i vanliga fall om jag inte pluggar får jag vg så nu förväntar man sig ett mvg X3. gick i kyrkan idag med sanna det var ganska kul men det blev roligare sen när vi skulle gå hem för då flummade vi typ asmycket. mycket roligt!

2:a Advent

idag är det den 2:a advent yaaay anart jullov. den här helgen har varit suupeer. igår (lördag) gick jag papi mami och Amanda och Eva-Leva (känt dom hela livet) på jul marknad det var jättemysigt och det var helt underbart när mitt hår höll sig perfekt hela dagen trots regnet yaaay ännu mer och sen på kvällen skulle vi på fest hos Camilla och vi fick jättemumsiga cupcakes. idag var också en bra dag förutom att den startade lite dåligt när jag vaknade klockan 10.40 och skulle vara i kyrkan 11.00. man jag hann. sen var allting på flyt och nu är alla julgrejorna uppe. och imorgon ska issa och jag ha en tjejkväll här. ååhh jag längtar.

Medelande till Alicia

jag kan nu ha på mig den laxrosa kjolen men den är fortfarande lite trång hahaha.

När jag hör din röst

OMG jag har snart läst ut om jag kunde drömma. den är så sjukt bra!!! kan inte vänta tills jag ska börja på när jag hör din röst (den andra boken). guud allt är så bra. jag har två tjocka böcker att läsa sen när jag har läst dom ska jag börja på den femte systern som jag står etta i kö på och sen i mars -09 kommer vampire kisses 2. och juste varje månad kommer ju min shojo stars tidning också. yaaaaaayyyy jag har så  mycket att läsa. JAG ÄR SÅÅ GLAAD!!!


om jag kunde drömma

om jag kunde drömma är typ världens bästa bok. typ alla som har läst den tycker den är bra förutom alicia för hon är skum. så det är ett boktips.

om jag kunde drömma:

RSS 2.0