Cake+Milk 'nuff said

Bakat! :DDDomnomnomnom!


Otaku

Insåg just vilken stor otaku jag är!

Basam ringer mig vid 6-7 tiden på morgonen för att jävlas. Han var och "lanade" och kunde inte sova ordentligt så han vaknade tidigt och vem tänker han på? Mig!

*ligger i sängen och sover när telefonen börjar vibrera så jag svarar...*

Basam: Falandoooooo!!
Jag: mmmm...?
Basam: heheheheh, väckte jag dig?
Jag: mmmm...!
Basam: Bra, då hörs vi! *lägger på*

Seriously?! grr! Så jag fortsätter sova en stund efter det men går upp vid ca nio tiden. Det första jag gör är att jag sätter på datan och börjar läsa manga. Det är typ det enda jag gjort idag, det och så har jag tittat på anime och skällt ut Basam (>.<)

bjuder på en bild på Misaki och Usui från mangan jag läser:

skitdator!

gaaaaaarrghhh! precis när man är klar med blogginlägget och ska ladda upp det så tappar jag internetuppkopplingen... nåja jag skrev ändå bara lite om gårdagen som bestod av Proxxi, Madde, ben&jerry's, mobbandes av new moon filmen osv... som vanligt är jag och Madde sjukt lika, det märks varför vi är bästa vänner och har varit det sen 2:an. Vi tänker likadant hihihi.


så kul man kan ha ^^

I crave white chocolate!!

uhuhuhuhu jag behöver vit choklaad! jag kommer dö om jag inte får det, har startat ett krig med en kompis och jag kan inte förlora! jag behöver energii snaaabbt!

Sitter för tillfället och väntar på Jessiiiii! Ringde typ 14 gånger för att väcka henne men nej nej här hör man inte telefonen och sover vidare Dx
Yaaay! så posten kom precis och fick ett finfint kort av Alicia, taaack <3

 
kortet <3 issa blev glaaaad!

låten jag är heeelt beroende av :D

onödigt tråkigt i väntan på någonting.

Jag väntar och väntar på att något ska hända men inget händer... yaaay! best birthday evvaaahh! ^^ nej men alldeles ringde faktiskt Jessi från konventet och jag blev SÅDÄR sugen på att åka dit och joina roligheterna D:

Snart kommer papi hem med födelsedagsmat vilket består av pizza, vikken höjdare :) omg längtar efter att få sätta tänderna i den, räcker till en awesome lunch imorgon också tihi.

okej så efter middagen känns det som att min kväll kommer vara ganska tom, ungefär lika tom som min dag varit... önskar bara att min dörr skulle plinga, att jag skulle öppna den och att någon av mina vänner skulle stå där och bara: GRATTIIS ISSA!! not happening... tror jag *håller tummarna*

lyssnas på just nu:


 
sånt som händer när man är lite för flumm och vill till konvent...

Alexandra-chwaaan

okej så jag pallar inte med det är med inlägg om kompisar förlååt men ja Alex-sama ville typ vara med i bloggen så jag gör ett tack-inlägg till henne om 2 saker hon köpt till mig *blushblush* alex-sama arigatoooooo <3

 Fick en chopper plushy (plushie? hur tusan stavas det?)
 Fick även one piece mangan den första boken :D
taack <3 nu är hon och Jessi på konvent... utan mig... på min födelsedag *övergiven* nej men det är lungt sålänge de typ kidnappar en Zoro cosplayare till mig *face exploding >.<*

RSS 2.0