Flash, aaaaahhh!!

Hello

Har spenderat lite för mycket tid med att lyssna på Queen på sistone, känns inte riktigt bra asså... man får väll inte bara överge all annan musik?

Min söta älskade råtta Molly (bild på henne längre ner) dog i fredags och jag har inte riktigt insett att hon är borta än tror jag. Det känns inte heller bra! Älskade henne så mycket och hon var så gosig och började tappa pälsen men hon var så mjuk ändå, saknar henne så himla mycket!

Enligt Alicia och Sofia så är det bra om jag behåller bloggen för att det är kul att gå tillbaka och kolla vad man gjorde sen när man blir äldre, men i sånna fall ska jag övertala Sofia att hjälpa mig med en ny design...
Nu i framtiden kommer det bli på det här sättet: jag bloggar när jag gjort något riktigt kul och intressant eller bara vill blogga och jag bloggar inte om jag inte har en bra bild, jag är så trött på att jag aldrig har några bilder mer än från min emo-period.

Nope, nooo picture!

Dö blogg! Dö!

Japp, nu är det typ bestämt (kanske!) jag ska härmed döda min blogg... när jag orkar... och just därför skriver jag ett blogginlägg om hur mycket jag hatar min blogg. Är inte det extremt lågiskt? Hata hata hata!!!

Jag har klarat mig alldeles utmärkt från alla möjliga sjukdomar som jag skulle kunna fått tills idag. Idag är jag sjuk men imorgon kommer jag inte vara det (bestämmer jag) då har jag prov och ska vara 100% frisk! Det tycker jag är jättebra så det får bli på det viset... ellerhur?

Medlem ftw!

Hello!!

Jag var med Simon i fredags och han tog med mig till en klubb där människor gillade Japan. Jag älskade stället och är redan medlem där! Det enda som var lite dåligt var att jag kände mig som värsta nybörjaren och att det var så varmt att man nästan kvävdes hahaha men det gör inget.. måste bara klä mig mindre varmt nästa gång och läsa på om anime och manga och lära mig några animelåtar.. och här går jag och tror att jag är världsproffs på Japan hahahaha!

Först och främst ska jag lära mig låtarna från The melancholy of Haruhi Suzumiya(ingen bryr sig? ok!) (*_*)

Sushiiii

Hola!

Snart ska jag iväg till vällingby för att träffa min högra hand Madde. Jag ska köpa en vit rosett och vita strumpbyxor antagligen ett halsband också men vi får se..

När jag kommer hem ska jag ringa Simon och ta reda på vart vi ska imorgon eller på lördag.. pirrigt!

Mata ne!!


Du gav mig chansen, men nu är det för sent

kom hela rubriken med nu? annars blir jag sur.. (jag fick korta ner den -.-)

Allt känns så hopplöst när jag lyssnar på kent, antagligen för att det var så långe sen jag stod på den mest vackra konsert jag sett med tårar i ögonen. Det känns så himla långt borta, som om det inte var jag som såg kent! Men de sjöng och spelade för oss, kan du förstå?! 
Har en massa Foki inlägg som jag ska ta mig igenom och läsa någon dag, just nu har jag ingen lust, trivs bra ensam i mitt rum, omringad av geografipapper och fina böcker. Jag ska snart gå och trivas där en stund till men då kommer också söta och älskade råttor springa runt mina fötter och försöka kidnappa de fina papperna inunder soffan.

Har tittat på bilder från olika sjöar i USA så att jag ska komma ihåg vilka som är vilka och var de ligger.. Har ni tänkt på att lake michigan liknar Sverige på formen? Lite grann i alla fall...


RSS 2.0