Ensamkväll...tillsammans med någon?

Inatt sov min älskling Madde över, vi hade varit med Sarah i stan och fikat, gått på bio och hoppat över övergångsställen på endast de vita linjerna. Jag satt och tittade på en söt sovande kille på tunnelbanan (som vilken skum människa som helst skulle göra) och fick nästan en hjärtattack när han plötsligt slog upp ögonen.

Idag tänkte jag ha en ensamkväll, vilket innebär att jag sitter ensam hemma med en hyrfilm, kinder maxi och glass och både deppar och är glad samtidigt. Jag ringde till Sarah för att fråga om hon ville med till centrum för att köpa ingredienserna för kvällen då hon frågade om hon kunde komma över ikväll... Jag äälskar verkligen Sarah men samtidigt vill jag vara ensam, what to do, what to do??


22 dagar

Nervositeten smyger sig på nu... 22 dagar kvar tills jag når min dröm. Mitt gymnasium jag ska börja på är perfekt, alldeles för perfekt för att vara verkligt. Kan det verkligen vara så att jag kom in? Tänk om ingen gillar mig? Eller om jag inte klarar av studierna? Jag är redan så nervös att mina händer skakar, tänk då hur det blir när jag är där, på riktigt!!!

Häromdagen köpte min älskade mamma En plats i solen till mig och nu har jag fått 200 kronor till de 2 t-shirts som jag vill köpa av henne. Hon är helt underbar. 


  

Janna

Hejsan, det här blogginlägget kommer bara att handla om en sak och det är en person som heter Janna!
Janna är en underbart snäll tjej som jag är extremt tacksam mot. Hon är typ bäst EVER!! Det var allt jag ville säga... HON ÄR BÄST!

Tack och hej leverpastej (blä)

RSS 2.0