Having a good hair day

Moshi moshi minna-san!!

Idag är mitt hår fint till skillnad från alla andra dagar och mina läppar är inte helt uttorkade. Jippie!! Ikväll blir det S:t eriks och jag ska leta upp japanläraren som sagt.. hmm.. den här dagen kan gå åt två håll, antingen blir jag deprimerad efter ett tag eller så kommer jag vara så här glad som jag är nu hela dagen. jag hoppas att det blir det andra alternativet hihihi.

vet inte vad jag kan skriva nu men informerar senare om jag fortfarande är glad eller börjar bli deppig

Mata ne!!



Det finns inga ord för det

Helllooooooooo!!

Hur är det med alla människor som inte läser min blogg? hohoho dvs alla (^.^)
Idag är det Freeeddaaag och jag är superglad!! hohoho!! Jag har jättevågigt hår och ska snart träffa Sarah och Issy <3<3 Vi ska äta middag uppe i V-by och fira min awesomeness hohoho!! och planera hur vår gymnasietid kommer se ut och hur vårt liv är planerat.. (hoppas jag, ska ta upp det hohoho)

Hoppas att alla har en underbar Fredag och är lika glada som jag hihihi, nu är jag röd om kinderna av värmen i det här rummet så jag ska snart ge mig av ut i den kalla kvällsluften.

Ja nee!!

Det här ska jag äta:



När jag letade efter sushibilder så hittade jag den här och tyckte att det var coolt och en bra idé hihihi:


Min mobil är sönder (T_T)

Hej, det är jag som har en mobil som är dum i huvet!!!!!!

Min mobil måste ha fått virus, alla mina bilder och all min musik är nu borta, bara sådär putsväck. Jag är halvdöd. Mina älsklings bilder är borta och min underbara pokemonlåt är borta uhuhuhuhuhuhu!!! Och guess what?! Jag var ju på östasiatiska igår för att gå på utställningen "kimono fusion" och så får jag veta att den stängde den 10:e januari! Jag och Frida fick gå på en liten utställning med kinesiska tallrikar och vaser typ. Nåja jag livade i alla fall upp stämningen med att dricka en japansk sockerdricka och köpa 3 söta japanska godisar i form av en kiwi-äpple-vattenmelonsskivor. Dom är söta och små och ska inte ätas utan komma upp på "söta saker hyllan"

Nu ska jag måla naglarna och sen sticka till skolan

Mata ne!!

(från final fantasy)

Östasiatiska

Hello

För en stund sen så blev jag galen och skrek på mina strumpbyxor eftersom dom inte ville komma över mina höfter.. hatahatahataa!!! Nåja, jag är glad ändå, ska ju till östasiatiska museet med min söta kusin Frida <3. Låt mig säga såhär, efter den här dagen kommer alla mina pengar vara slut och jag har ca 4 veckor kvar att uthärda.. usch jag kommer döö!! Jäkla skit mobilräkning! aja, jag har iaf fått min hello kitty tröja och snart min nya rosett och min bok <3<3 ååhh (T.T) det hjälper inte att försöka vara positiv (-.-)'

Mata ne!!




Showroom dummies

Moshi moshi!

Igår var jag, Sofia och Madde på öppet hus på Thorildsplan gymnasium. Vi var där i ca 15 minuter sen gick vi hahaha.. På tunnelbanan dit pimpade Sofia min macka med sitt läppstift så den blev röd, det var finfint (^.^) Efter vi vart på Thorildsplan åkte Sofia till sin kompis och jag och Madde åkte in till stan där jag tvingade henne att prova klänningar och hon var jättesöt. Jag ville gå till Science fiction bokhandeln eftersom jag inte hade varit där på jättelänge och det gjorde vi också. Ååhh vad jag vill köpa massor av nya mangaböcker nu! Men nej, nej det kan man ju inte eftersom mina föräldrar har bestämt att jag inte ska vara så bortskämd längre. Nuförtiden måste man köpa allt själv endast för barnbidraget (>.<)''' aaaahh jag kommer att döööö!! Jag vill ha massor av grejer och jag kommer inte kunna köpa dom för att jag måste betala min mobilräkning själv också.. uhuhuhu!!

Mata ne!


Ichigo daifuku

Hellooooo<3

Today was the first day of my first real week at school wihoooouuu!! hoho japp nu blev det en start på engelska, trevligt va? Jag skuttade runt som en galning i skolan idag och var väldigt glad.. hohoho.. just nu sitter jag och lyssnar på paramore och pratar i telefon med Madde men snart måste jag lägga på för att jag måste ringa Sofia, jag lovade liksom (^.^)' I helgen köpte jag lera till min munkring jag ska göra och små dekorationsstenar som jag ska sätta på hela min mobil <3 den kommer bli söt hihi.. nu ska jag prata färdigt i telefonen och sen ska jag titta om det finns något bra på tvn hoho

Ja ne!!

Tänk va cool jag skulle vara om jag hade den här <3<3<3 give mee!! Den ser ut som en bakelsee <3<3<3

Förlåt mig små läxor

Hello!

Idag är min pluggdag och ändå sitter jag här och skriver ett inlägg till min blogg (T.T) Jag måste hinna färdigt med det jag ska göra tills imorgon men jag orkar bara inte! Det här är inte bra!!! Jag måste ha självdiciplin! (men det har jag inte) Imorgon börjar skolan och jag längtar men ändå inte.. ååhh.. jag vill inte behöva gå genom den där långa korridoren och behöva akta mig så att jag inte går in i någon. Jag har i alla fall saknat att träffa mina kompisar varje dag och mina söta lärare. Efter morgondagens skoldag så ska jag och Sofia hem till mig och vi ska dricka varmt te, mums!

det får räcka, nu måste jag verkligen plugga!

Mata ne!!

tänkte börja på ett par nya naglar snart.. vet bara inte hur dom ska se ut (-.-)' issa kanske kan hjälpa mig, nåja, hittade den här bilden och tyckte dom var superdupersöta:


Seishun Love-lunch

Moshi moshi!!!! Ohayooouu!!!!

Today I'm very very happyyyyyyyy!!

Igårkväll var kul! Jag bjöd över mina kompisar till mig <3 vi åkte upp till V-by och handlade mat och hyrde en film sen åkte vi hem hit och började laga maten (det blev tacos).. Sofia åt Anthon Berg chokladerna som jag och min familj inte gillar, haha även fast jag sa att det var ok så sa hon hela tiden "Nej men dom är så dyra, är du säker på att jag får äta dom? Ni kanske vill ge bort dom" haha hon är för sööt <3 (^.^) sen åt vi och spelade lite spel efteråt. Vi väntade ganska lång tid på att en av mina nya favoritserier skulle börja och när den väl började så tyckte dom andra inte om den så jag satte på Coco Chanell filmen vi hade hyrt och gick in till den andra tv:n och tittade klart på min älskade serie. När jag kom tillbaks till knäppisarna tyckte dom att filmen var äcklig för att Coco hade kysst en kille med mustach hahaha. (Ja om jag har stavat fel på hennes namn så är det inte mitt fel...)
Vi åt massor av glass (mums med mango och flädersorbet <3<3<3) efter att vi spelat "psykologen" gick nästan alla hem direkt förutom Sofia. Vi drack istället te och tittade på paradise hotel (ja ni läste rätt, paradise hotel >.<')

juste, nu är det så att jag bara har skrivit saker om Sofia men dom andra var också söta Issa och Madde var bra på wii och Alicia var en söt snögubbe (^.^)

Idag ska jag hälsa på mitt ljuvliga lilla kusinbarn Astrid (7 veckor) och min kusin då och hennes man..

Mata nee!!!

Tänkte visa en liten bild på typ världens söötaste tjocktröja (Camp kawaii):


RSS 2.0