I don't need no one screewing up my fun

Hej *nyser* jag ska börja plugga NO nu *nyser* men kan inte vara i det här rummet *nyser* råttorna gör min näsa galen *nyser* så jag ska gå ut i matrummet att plugga istället *nyser* -.- uppdaterar mer imorgon..

mata *nyser* ne!

Underbar bild:

Let these tears be a secret..

Hej, jag känner att den gamla jag kommer tillbaka igen, jag har ju mina perioder.. Måste använda mina svarta kläder och börja sminka mig tungt igen för ett tag nu.. haha och jag som tänkte kasta ut mina svarta kläder. åt det säger jag, aldriig! Tror jag ska gå till kyrkogården snart igen.. det blir kul. Hoppas det inte är lika kallt den här gången hehe. Juste hihi jag ska gå till kyrkogården i helgen på återföreningslägret. Det blir kul.. aja jag ska plugga vidare här.. bara matten kvar ^^

Mata ne~


I'm back

Moshi moshi minna!
Nu är jag hemma och är otroligt trött.. ska vila upp mig ordentligt inför en riktigt lång och slitsam vecka
Måndag: Till skolan, sen hem och plugga som en galning till SO och Matte prov -.-
Tisdag: Till skolan SO och Matte prov, sen hem och plugga som en galning till NO prov + läxor
Onsdag: Till skolan NO prov, sen hem och börja plugga till Spanska prov -.- + läxor
Torsdag: Till skolan, sen hem och fortsätta plugga till spanska provet + läxor + städa rummet + packa
Fredag: Till skolan, sen hem och packa och sen kompisar i guess
Lördag: Till centralen och åka till någon stiftsgård och umgås..
Söndag: umgås igen och åka hem och göra läxor

herregud vilken hemsk vecka det här kommer bli.. -.-

Ja ne!


Happy☆

Konbanwa, genki desu ka.
Jag mår i princip bra nu, och det passar ju perfekt till helgen, hostar och har ont i halsen och rösten är helt skrovlig men ändå.. saknar alla otroligt mycket och längtar tills imorgon (^3^) Btw. Grattis i förskott Sanna om det nu är förskott?)
Juste jag åkte till skolan och skulle hämta hem skolböcker eftersom Allie sa att den var öppen och sen när jag kommer dit är det stängt, snacka om att jag blev sur (T.T)' så jaa nu kan jag inte göra mina läxor om ingen annan har böckerna förstås.. så aa.. that's it..

Mata aimashou!

haha det ser ut som ett hello kitty dockhus (U.U)':


All aloney on my owney T.T

Är fortfarande hemma, har fortfarande feber  -.-  känner mig ensam.. det enda som är bra med att vara hemma är att man kan svara på Jimmies mail hela tiden  ^^'  *snyft snyft*

Mata ne~


Lite bättre

Jag mår bättre, kan stå upp utan att ramla ihop, hostar fortfarande och har ont i halsen, är för varm och blablabla, men ändå jag kan faktiskt lyssna på musik utan att mitt huvud sprängs  ^^  lyssnar på Lily Allen - The fear..
Kollade förut på mitt första inlägg i min blogg och jag ser hur himla mycket jag förändrats, 1. Förut klädde jag mig bara i svart, 2. lyssnade endast på hårdrock, japanskt och goth, 3. la inte in nåågra bilder.
JUSTE!! har jag inte upplyst på min blogg att jag ska på MANSON KONSERT, OMGOMGOMGOMG!!!
Påminnelse till Issa, OMG!! VI SKA PÅ MANSON, IGEN!!!
Ska gå och göra lite kantarellsoppa till mig nu...

Mata ne~

Längtar tills den första frosten kommer >.<

Juste!

Glömde nästan skriva vad jag dricker: blåbärssoppa <3 mums, Allies favorit.

Hem från stan

Tjenixen, nu har jag kommit hem från stan, det gick bra med shoppingen, jag köpte 4 klädesplagg. En stor tjocktröja, En t-shirt, en lång t-shirt (kommer ha den som klänning ibland ^^) från Monki, och mörkblå Jeans (lite oversize) från Weekday. Kommer upp bilder sen ^^ hoppas att ni gillar dom.
Åh nej! Tänkte skriva att jag skulle ha på mig tjocktröjan imorgon men så kom jag på att det är en dag imorgon som jag fruktat: ORIENTERINGSDAGEN!!!!! *lite läskig musik sätts igång* Förra gången virrade jag och Issa bort oss totalt, så Ulla (vår NO lärare) fick komma och hämta oss -.- *snyft snyft* Jag kommer dööö!!

Mata ne~

Söt mangabild igen:

^^'

Okej så jag börjar med den dåliga nyheten: Jag är allergisk mot mina råttor  ;_;  men jag ska fortfarande ha kvar dom bara att jag kan inte vara i samma rum som dom så länge och jag kan inte hålla på med dom så länge heller

Och här är både en dålig och bra nyhet: Jag ska till stan idag, men med min mamma <3 ska få nya kläder och vi ska äta gott.. dålig nyhet att jag inte kommer vara med mina kompisar idag, men vi träffas ju imorgon ändå  ^^ 
Och det betyder förstås att planen "ny garderob" börjar.. tihi

En ursöt låt: Länk

Mata ne~

Milky way:


Mums

Jag har kommit på en sak, jag älskar "McVitie´s Digestive" kexen. Dom är jättegoda<3 *tuggar tuggar* speciellt med philladelphiaost mums! *tuggar tuggar* Om ni inte provat dom så gör det! Mmm, hehe jag tror jag har varit ifrån choklad lite för länge, oj whii! Nu fick jag mail..

Mata ne~

kexen:
kexen:


School days

Konichiwa minna! känner att jag är på ett bra humör idag.. mina föräldrar ska åka ut och titta på nån ny bil men jag orkar inte följa med. Varje gång jag går in i en bilaffär eller sitter i en ny bil så börjar jag må illa av doften.
 Jag tror att Sanna fyller år snart så jag måste köpa en present till henne (och ringa Emma) och sen ska jag köpa lite nytt material till ett halsband jag ska göra, det kommer bli kul  ^^  så i guess att jag ska ringa till Sofia eller Emma och höra om vi ska göra nått imorgon.

Mata ne~

Hittade den här söta älv-bilden förut:


Macka

hej, jag visste inte vilken rubrik jag skulle skriva så det blev lite konstigt hihi..
Nu är skolan slut för veckan och det känns otroligt skönt, behöver verkligen sova ut. jag måste byta täcke också (äntligen) eftersom det är så kallt, vintern närmar sig! Yaaayy!! Ska kanske gå och ta en macka faktiskt hahaha..

Mata ne~ eller som Sofia brukar skriva, mata mej hihi


Nu finns mina fantasier i ditt huvud

Hej, jag har en underbar dag.. förutom att jag pluggar (som också går utmärkt) så springer jag hela tiden till datan när jag hör att jag får mail  ^^  och sen blir det Tacos till middag den här dagen blir bara bättre och bättre.

Mata ne~

Varför måste jag älska sötsaker så mycket?




Kiwi, Kent och Kramar

Sitter och lyssnar på Kentoch äter kiwi.. Tänker lite på dagen och hur trött jag är och att jag ändå måste fortsätta jobba här hemma. Varför går man ens från skolan? Sofia kom till skolan idag och jag gav henne an bamsekram! Hade saknat henne jättemycket.. btw. ska ringa henne ikväll, och Emma också.. planering planering.. hohoho..
Ghhhhaaaa!! Juste, PROV! Måste sticka!

Mata ne~


Dango daikazoku <3

Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango Dango
                                                             Dango Daikazoku <3     

                            


Jag älskar nog Dango daikazoku för mycket, men kan inte sluta älska dom!!


Läxor, läxor, läxor

Okej bästa att passa på med skrivandet när man ändå har tid.. Min hand är full av läxor som måste göras (jag skrev läxorna på handen) och de måste göras snarast för ikväll är det tv-kväll. jag har : Engelska, Bild, NO, Matte, SO och svenska att göra så jag ska sätta igång. Inte så mycket mer att säga..
Jo juste hittade den här söta videon på en hund som snarkar och sover i en konstig ställning haha: länk

Mata ne~

Jobbar ihjäl mig!!

Mini moni

Ello <3 my cute blog-readers <3 sitter framför datorn och myser med benvärmare och halsduk igen. Väntar på Jimmies mail. Jimmie, kolla den oftare! Har precis satt upp mitt lilla anime-par collage och min nya Japan-artikel i mina garderober. Har ju älskat Japan i flera år nu så mina garderober är typ fulla.. Och nu har jag typ bestämt mig för att helt byta klädstil till kawaii/lite harajuku/ lite lolita/ japanskt och mycket sött med små fluffiga och skoluniformiga kläder. Mitt mål: ut med nästan allt svart och in med färger  ^^  I know, I´m craazyyy!!
Jag tror att jag ska satsa på en basker och min inbyggda mössa som mössor i år. Det blir väll sött? (Allie, jag ska inte köpa en likadan som din, du kan vara lugn).

Haaii! Mata nee~ Oyasumi, minna-san <3


Jag kan inte gå utan din luft i mina lungor

Nu är jag hemma och lyssnarKent- Om du var här riktigt bra låt. När jag lyssnar på Kent tänker jag på hur underbara deras låtar är och hur superunderbart det skulle va om någon citerade ur låten utan dina andetag. Gud va fint det skulle va, typ: Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på, och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag. Var allt jag hade att säga för tillfället.

Mata ne~

Btw. ÄÄlskar anime-par <3 Dom är så söta <3 vilken är din favorit?:




Jag känner mig vintrig

Hello again, vill att det ska börja snöa och att allt ska bli så vitt och fint, längre nätter och kortare dagar. Sitter här nu med min halsduk och matchande benvärmare med en kopp te i handen och tänker på jullovet.

Mata ne~

Se vad mysigt..


Singing in the rain!

Kom just hem efter en underbar dag i stan med Sanna. Har köpt en halloween grej (hemligt) och nya underkläder. När jag gick hem från centum så regnade det, det gjorde inte mig något alls så jag fällde ner paraplyet, satte på låten singing in the rain och dansade mig hem (inte konstigt att jag blir sjuk) och sen kom jag på: Jag har ett mail hemma från Jimmie! Jag blev ännu gladare och hoppade runt i regnet hihi. Folk som gick förbi måste trott att jag var helt vrickad hihi.

Mata ne~


Nu bryr jag mig inte längre!

Jag är fortfarande lite sjuk men jag går ändå till Hedda. Jag måste ju ha lite kul också! jag känner mig för tusan som en instängd fågel! Ska snart börja göra mig i ordning, har precis duschat och tappade lite ork efter min galna nys-attack. Kunde inte sluta nysa! Det var galet! Okej, kanske jag uppdaterar hemma hos Hedda, vi får se om hennes data är snabb nog  ^^'  Får hoppas på det!

Mata ne~

Hittade den här bilden från när vi var i Thailand, det var en riktigt häftig pool och man kunde typ simma in i en lite avskild grej altså den som e på bilden hehe

I am walking on air!

God morgon eller kväll kanske man skulle säga. jag mår lite bättre men är fruktansvärt yr. Så fort jag ställer mig upp känns det som om jag ska ramla ihop  *_*  Jag är så trött och det ända jag gör är att sova  -.-  btw. förlåt Hedda men jag tror inte jag kan komma imorgon om inte ett mirakel händer och jag blir frisk över natten (och det är ju väldigt troligt.) Det ända jag duger till nu är väll att försöka hitta på lite mer att skriva böckerna. nu ska jag nog gå och lägga mig igen. God natt..

Mata ne~

Längtar till julen också  ^^  det kommer bli kul!


Värre och värre

Och när man tror att ens liv inte kan bli sämre så blir man sjuk. Har ont i halsen, har typ feber, är yr och är trött hela tiden. Och så är jag förvirrad. jag förstår mig inte på någonting längre (förrutom skolan) så i guess det bara är att börja plugga och få min hjärna på andra tankar.

Mata ne~

jag e sjuk  =.='

Myggbett som kliar!

Okej, jag blir helt GALEN på det här myggbettet! Det kliar som tusan! AAARRGGHHH!!! Många saker gör mig galen idag. 1. Jimmie bor i hudik! och jag vill att han ska va här! Saknar honom! 2. Blev tvingad upp i statshustornet idag -.- och när jag kom upp trodde jag jag skulle dö! 3. Mitt myggbett kliar!! 4. jag vill att Jimmie ska va här! 5. Jag vill ha en ny säng som jag hittade idag, den var jättefin! 6. När jag bad om bara lax och rullarsushi stället jag åt på fick jag typ alla sorter ändå (kanske inte ska klaga för mycket, det var gott ändå) Och sist men inte minst: 7. Äsch det finns ingen 7:a, nu går jag och tar mig en cupcake och blir fet igen  ^^  hehehe.

Mata ne~

Dango daikazoku :

(
Kawaii ne~ ^_~)

HÅÅKAAN!!

E hos Alicia och vi gör oss i ordning för HÅKAN! Omgomg
och nu är det holly som skriver för jag måste sitta ner när alicia gör panda frisyr på mig.

men nu tänker jag sluta skriva. issa hör av sig sen.

s'later

Torsdag.

IMORGON ÄR DET HÅKAN OCH JAG SKA VA POPARE!!! Tror jag ska ta en bild på hur jag såg ut men ni som läser vet ju hur jag e  ^^  men man kan ju alltid hoppas. Känner mig ganska uppåt idag och längtar till helgen.
Och juste! Min plan börjar gå i verket. Var ute och sprang 2.5 km i skogen idag. Hade aldrig hänt om det inte var för Hedda, Sofia och Sanna! Tack tack och åter tack. Jag tror jag råkade lova Hedda att vi skulle gå ner 20 kg tillsammans men det var i sånna fall omedvetet. Så, eh, jahapp, thats it.. Nej neuj stopp i lagens namn, höll ju på att glömma. Nu har jag gett True blood en chans till och jag tycker den ärligt talat är jättedålig den är  verkligen inte lik boken. Så, thats it!

Mata ne~

orsaken varför jag är tjock! (vi var två som skulle äta, och vi åt inte upp allt):

Moshi-moshi

Ello, idag är det tisdag och that means NCIS OCH THE MANTALIST!!! YAAAAY!! YATTAA!!! Jag är supertrött just nu. Skönt att ha en läxfri dag i alla fall. Det finns inte så mycket mer att säga än att det inte var true blood igår utan det är på onsdag och då ska jag ge den en chans. Så thats it for today.

Mata ne~

Hittade den här söta bilden på google:


RSS 2.0