Hej jag ska gå på kent!

Jag kan inte tro att det är sant! Är det det? Jag kan inte tro det! Och jag som verkligen trodde att det inte skulle ordna sig! Jag ska på kent och mitt liv är helt fulländat! KENT!!! Kent kent kent kent kent kent kent!!!!! Sofia jag älskar dig!!!! Men ändå hatar jag dig* men att jag älskar dig tar över!  Du har Jocke Bergs plektrum! Orättvist! Men ändå! Du har min biljett också, så JAG ÄLSKAR DIG SÖTIS!! Tacktacktacktacktack!! Jag ska gå på kent och mitt liv är perfekt!

Mata ne!!

*egentligen hatar jag dig inte alls hihihi (>.<)


(älskar den här bilden)

Bella notte!

Hejsan!
Idag är det bara att jobba på som vanligt då (>.<) ska städa igen, plugga, göra färdigt naglarna (måste bara sätta på dekorationerna) och sen ska jag upp till V-by en snabbis och hämta min bok som äntligen har kommit (you know, vampire kisses del 3) senare ikväll kanske jag bakar cupcakes till halloween festen eller så gör jag det imorgon vi får se.. men det blir i alla fall inte någon korsett den här halloweenen jag har för mycket att stå i för att hinna hämta den allt det här kommer ta mycket tid och jag hinner inte hämte den på Lördag heller, ska fråga alla kompisar om dom har ett midjeskärp.. och juste, jag köpte mina handbojor igår.. jag tror inte jag orkar ha dom.. dom är jättetunga.. jag får stå ut med att dom hänger ner ena armen på bus eller godis men sen tar jag av mig dom (^3^)


Halloween!!

Okej så jag ska nu visa vad alla ska vara på halloweenfesten (x= i don't know)

Alicia: x
Madde: lakritsstång
Issa: x
Sanna: Hippie
Sofia: Hav med ankor i håret
Jag: tjuv
Emma: MÅSTE RINGA!!

mer detaljer kommer sen.. vet någon något tips på vad Issa kan vara?

Plugg plugg, är det det ända jag gör?

Idag är det plugg och städ dag för mig, kul va? (-.-)' Men på lördag är det i alla fall fest här, det kommer bli kul hihihi (halloween fest som varje år)

Veckans schema för veckan:

Idag: Plugg, städning och läsa.
Tisdag: Johanna (tror jag) in till stan och fixa lite grejjer till festen
Onsdag: Sanna och hitta outfit åt henne.
Torsdag/fredag: Sussie/Issa Sussie: vara med henne (var typ hundra år sen sist) och låna korsett av henne
Issa: Outfit och planera en speciell sak hehehe *blinkar mot henne*
Lördag: FEST!!! Wihooo!!
Söndag: Gravarna med farmor.
P.s. på alla dagarna plugg i ca 2 timmar (-.-)'

Mata ne!!

Tror nog jag ska baka några halloween cupcakes (får dom nog inte så här söta däremot:


Santa claus is coming to town

Det börjar äntligen bli vinter! Jag känner det i mig! När jag var i vällingby så mörknade det snabbt, jag frös, drack varm chocklad och folk gick runt med stora vintejackor, halsdukar och vantar. Är det inte en underbar känsla va? Allt är så mysigt, och det blir bara bättre och bättre. Längtar tills när det börjar snöa igen, det är så vackert när allt blir vitt och glittrande och folk har rosiga kinder, barnen sätter på sig overaller och bygger snögubbar i sina trädgårdar och på ängar, skolgårdar och dagisgårdar.. jag bara njuter och älskar allt med det.. och sen på julafton när min släkt och nära vänner samlas och äter gott och har det trevligt.. och mitt bland allt prat, söta ibland rutiga kläder och massor av glitter och snö ligger paketen med fina omslag under granen och väntar, och inte nog med allt detta underbara så kommer det finnas en liten bäbis som heter Astrid där också (min kusins barn) jag ska se till att hon får en underbar första jul (^3^)

Jag på julafton: jag ska hitta någon fin rutig klänning som jag ska ha med vita strumpbyxor, flätor med röda band längst ner, knutna i rosetter.. tror kanske jag ska fixa ett fint paket i ett halsband också..

Har ni samma julkänsla som jag?

Mata ne!!



Hare Hare Yukai

Hello!
Förlåt att jag inte uppdaterat men jag har pluggat som en galning.. ska fortsätta med det hela lovet (-.-) men det blir också annat kul som ska göras.. jag uppdaterar mer sen, nu ska jag se på min efterlängtade anime <3

Mata ne!

Vampire kisses del 3

Ohmygodohmygod! Vampire kisses del 3 har nu kommit ut, har väntat på delen i  ca ett halvår nu och den är dessutom alltid försenad, den skulle kommit den 9/9 men istället kom den nu! Måste köpa den så fort som möjligt, och jag har också hittat en väska för 600 kronor, varför hitter jag alltid saker när jag är pank? Får väll spara ihop då och det kommer ta hur lång tid som helst! Nåja, vad är en väska och en bok? Dom kan ju vara fula och tråkiga och oanvändbara eller bara helt helt underbara!  (från Askungen med lite ändringar haha)

Ja ne!!


En tidig morgon, född till tönt

Hej alla små söta! Hur har er dag varit? Min var underbar, först var det idrott på mogonen (inte så bra) men sen var det skolbio! Vi såg "slumdog millionaire" som var superbra och söt, sen kom vi tillbaka till skolan och åt, då träffade jag en ny människa, tydligen Sofias beundrare som satt och intervjuade medan vi åt (>.<) sen var det bara svenska och studietid kvar! Och på hemvägen började jag och söta Jimmie smsa.

Mata ne!

Oh, juste glömde nästan säga det, ska på någon gymnasiegrej ikväll och måste plugga så jag kanske inte uppdaterar något mer ikväll men vi får se om jag blir klar med det snabbt eller ej..

slumdog millionaire:


Vi hann inte (T.T)

Vi hann inte till kiosken så det blir filmkväll utan godis (T.T) det känns lite "B" men aja det är ju bara i början på veckan, äter man hela tiden blir man ju tjock.. (nej inte alla men jag) Vi ska titta på filmen "she's the man" (komedi)
Det här står på baksidan: Violas fotbollslag ska läggas ner och vad gör man då när man MÅSTE spela fotboll? Viola sätter på sig en och tejpar det som mest avslöjar hennes kvinnliga formar och blir meddetsamma en kopia av sin tvillingbror Sebastian! Hon dribblar sig in i pojklaget, men det blir snabbt komplikationer när hon förälskar sig i sin nya lagkamrat Duke...
Den verkar faktiskt riktigt kul och så men allting hade ju förgyllts av godis (T.T) nåja vad ska man göra?

Mata ne!

P.s. jag ska försöka fixa in en videoblogg hit sen men det kan ta lite tid.. ehehe.. (det tar ju tid med bilder också men så kan det gå)


said "I'll always be your friend"

Skynda dig madde, kiosken kommer snart stänga!! Ikväll blir det filmkväll med Madde, det blir väldigt kul och jag hoppas hon kommer snart annars får vi inge godis! Juste, note to self: skicka bild till Jimmie (^^) och hinn för tusan plugga lite ikväll också.. jag skriver mer senare

Ja ne!


Jag går ALDRIG ner i källaren igen!!

Okej, så här var det.. Jag och madde skulle ner till källaren och hämta en madrass hon ska sova på inatt och det första som var konstigt var att lamporna i hela gången var tända, dom som alltid brukar vara släckta. I alla fall jag tänkte inte särskillt mycket på det så jag låste upp dörren till alla förråd.. där inne var det också tänt. Det tyckte jag var riktigt konstigt men brydde mig inte om det.. Så vi låser i alla fall upp förrådet och jag drar ut madrassen och välter några saker som hamnar för dörren.. plötsligt hör vi ett tågtjut och sen sätts barnmusik på bakom oss.. Madde sprang iväg skrikandes och jag kämpar med att få ihop låset.. det tar lite tid och jag känner paniken trycka på, jag lyckas sen få ihop låset och springer efter Madde skrikandes och släpandes på en stor madrass! DET VAR SÅ HIIMLA LÄSKIGT!! JAG TRODDE VI SKULLE DÖ!!

Och nu sitter vi här med hjärtat i halsgropen och säger i mun på varandra "jag tänker aldrig gå ner i källaren igen"

Mata ne!


So this is my life huh..

självklart.. det är just såhär mitt liv är. Jag kan aldrig få vara på topp utan något måsta alltid göra mitt liv sämre. Issa har varit sjuk och har många läxor att ta igen så hon kommer inte hänga med.. tråkigt tråkigt.. Madde kommer först klockan två och det är ju hur långt kvar som helst (-.-)' varför kan jag inte bara få det exakt som jag vill någon gång? *sitter och gör rent tangent bordet* ojoj så kul! not!

Mata ne!

Det här är det som botar min ledsenhet, så underbart sööt!!:

Underbar morgon!!

Jag tror nog att jag aldrig varit så här pigg och glad en morgon! Det är en underbar känsla. Lyssna på den söta låten : six feet under the stars (länk) och blir bara mer och mer peppad inför dagen. Och ikväll ska jag till kyrkogården också! (Jag och Issa tvingar med Madde hohohoh) Jag kommer tvinga mig själv att ta bilder och lägga upp dom på bloggen lite senare ikväll. Det var hur länge som helst sen jag la upp några bilder på oss! Looking forward to writing again!

Ja ne!!

haha, titta på den här bilden, visst är den hur söt som helst (fast jag skulle själv aldrig köpa den):

Men Madde kommer ju!

Weeeii!! Är gladare nu! Kom på att min söta lilla Madde kommer att sova här i 2 nätter. Vi kommer ha så kul! Jag tror vi ska åka upp till vällingby och ta en fika.. och dessutom ska jag också köpa den där söta tröjan och en ny bok. Mwihihi! Längtar så mycket! Kan hon inte komma nu direkt?!

Mata ne!!

Boken jag ska köpa:

Min urdåliga dag

För tusan! Det här är den värsta dagen i världshistorian! Jag har så tråkigt! + att nu säger mina föräldrar att vi ska hålla på med dumma tapeter ikväll och att jag inte kan ta hem kompisar! Vad är det för stil?! Jag hatar det här! Varför brydde jag mig ens att gå upp imorse?

Herregud, det är helg!

Idag var en mysig dag. Efter skolan gick jag och Alicia till vällingby och tittade på kläder.. nu har hon fått för sig att jag ska spendera upp hela min 500 lapp som jag sparat jättelänge på en enda tröja, men som tur är har jag övertygat mina föräldrar (som vanligt) att dom ska betala hälften och då slipper jag ju sprätta hela 500 lappen, visst är jag smart? hihihi.. sitter nu och väntar på mail från lilla Jimmie och lyssnar på musik. hmm vad ska jag göra imorgon? Oh right, städa lägenheten, får ju främmande (som inte alls är främmande utan mina kompisar hehe) ojoj och sen måste jag ju fixa mina lösnaglar så jag kan använda dom.. så mycket att göra.

mata ne~

jajaja, jag vet att jag uppdaterar dåligt med "roliga" bilder men jag ska försöka lägga in bilder på datan imorgon så får ni flera stycken, weeeii!!


Moshimoshikawaii ☆

Heeej!

Idag har varit en bra dag (bortsett från att jag blev utelåst av Robin, tror han hette så..) Jag, Sofia, Emma och Hedda gick upp till Waynes och fikade efter skolan. Det var jättetrevligt.. och gott hihihi! Ska upp dit imorgon igen och fika med Alicia, tror bara jag tar en varm choklad då annars blir det så dyrt och jag måste ha mina pengar till andra saker. Mums, jag tog och åt en mumsig morotskaka idag men det var ändå den varma chokladen jag njöt av mest..

Mata ne!

Söt (hittade en sådan bok i en bokaffär förut och var tvungen att hejda mig själv från att köpa den den är ju så söt):


IT-Gymnasiet?

Äntligen! Det snöade! Det var så fint, med de höstgula löven och snön som föll lätt mot marken (U.U) och det är också kallt! Jag kom hem idag med röda kinder, näsa och fingrar och frös jättemycket. Det är ju helt underbart! Fast ändå, när man kommer hem ska man komma till ett varmt hem och här är det iskallt. HEBA har inte satt på elementen (eller om det nu sköter sig själv, jag vet inte) men det är i alla fall kall, that's my point..

Ska gå och plugga nu!

Mata ne!

Längtar längtar längtar till julen!

Oj så ovanligt

Hah! skrattretanda.. statistiken blir högre när när jag inte skriver så mycket.. aja den är ändå inte särskilt hög.

Idag var jag i skolan tills halv sex, matteklubben var orsaken. Det var mycket bättre än en vanlig mattelektion och även fast det var en halvtimma mer kändes det mycket mycket kortare än så. Någon satte i halsen och jag tyckte synd om den (T.T)' asså det är ju superjobbigt att sätta i halsen. Missade det första ledarutbildnings mötet idag tack vare matteklubben (tråkigt men sant) ska verkligen komma nästa gång om det så blir det sista jag gör (ehehe kanske inte det absolut sista men ändå)

Btw. jag får typ inga kommentarer längre (-.-)'' varför? aja whatever..
och fråga till de få som läser.. (kommentera svaret under det här inlägget) hur får man fler läsare? ghaaa..

Ja ne!


Hemma från bion

Herregud! Filmen var super! Fast ändå tycker jag ettan var bättre, men ändå! OMG!! Nu sitter jag här och är hungrig som en varg och väntar på pasta carbonara *drool* det luktar så himla gott här i lägenheten uhuhu..
Oh no! I forgot! måste ju läsa texten "I couldn't do that to Tar" i engelska boken också.. aaahh!!

Mata ne~


Flickan som lekte med elden

Ikväll ska jag gå på bio, på flickan som lekte med elden.. jag såg män som hatar kvinnor för hmm inte så länge sen och tyckte den var så himla bra så nu har jag längtat efter den här filmen, hoppas att den också är bra. Skriver om vad jag tyckte sen..

Mata ne~

Gårdagen

Hejsan..

Gårdagen ja hoho, den var superkul! Min kusin Sandra fyllde år (grattis igen) och vi firade henne (^3^) det var väldigt trevligt, vi åt massor av gott och jag trodde jag skulle spricka (>.<)' och sen börjades det spelas guitar hero.. jag försökte också spela men jag sög (*_*) . Senare på kvällen var nästan alla lite fulla och Jocke (andra kusinen) satte på någon indisk musik (som var rätt bra ändå) och folk började dansa konstigt hahaha, it was a blast! När jag kom hem igen var jag helt slut och gick och la mig direkt hihi. Sådär, det var gårdagen i kort beskrivning hihi..

Mata ne~

Jag fick en ny rington av Sandra, fragglarna sången.. kommer någon ihåg fragglarna?


Mansons konserter inställda..

NOOO!! Jag som har Manson biljetter.. han ställer in alla konserter i Sverige (T.T) *jätteledsen* *snyft*

Var till doktorn nyss, ska röntga huvudet någon dag i veckan, han sa att jag kanske hade hjärnskakning, vad tusan menar han med kanske?? Antingen har man hjärnskakning eller inte    (-.-)'

Haha, jag skulle rösta på Foki på blogawards grejen och så typ röstar jag på mig själv.. hur tusan kan det gå till.. det stod: Ditt namn:, din e-post adress, inte så svårt att ta fel på men sen: bloggens namn och bloggens webbadress haha och där skrev jag mig själv också.. (hoppas det inte syns någonstans) Jag är så dum (*_*)''

Mata ne~


Fagra små blommor där bjuda till dans

Hej, är hemma från skolan idag, eller inte direkt från skolan men stadsvandringen.. känner mig väldigt vimmelkantig och har ont där jag slog mig.. vi ringde till vårdguiden och dom sa att jag borde åka in till vårdcentralen men jag övertygade mina föräldrar att det säkert inte var så farligt. haha det var lite kul imorse, jag skulle ta en skål till råttorna och så typ tänker jag på att jag ska ta den men så tar jag ett glas istället, lite konstigt (>.<)' aja jag ska gå till skolan imorgon, har bestämt mig hihi..

Mata ne~

Jag kanske egentligen borde ligga och vila hehe..

Önskar jag fick ett sånt där fint paket Madicken fick när hon hoppat från taket och fått hjärnskakning:


RÖD

OMG!!! Kent släpper nytt album!! Jag måste köpa det så fort det kommer, och jag måste få biljetter till konserten!!
Det är LIVSVIKTIGT!! Sofia hade röda strumpbyxor idag också, för att hedra Kent <3<3 bra gjort Sofia..

Okej så på studietiden idag.. jag väger på stolen baklänges, väger för långt bak och tappar balansen, skriker, ramlar, slår huvudet i 2 eller 3 hyllor innan jag slår huvudet i golvet också.. någon sekund går och sen börjar jag asgarva.. fortsätter garva och garva och sedan får jag ont i huvudet och nu har jag ont i nacken, är tung i huvudet och har ont i huvudet och är trött.. och tydligen så får jag inte sova nu..

Mata ne~

Sånna här borde finnas för sådana som jag..:


Monkey dance

Äntligen fredag!!!! Jag har längtat till den här dagen so badly!! Är jättetrött efter allt plugg men jag åstadkom ändå ingenting (*_*)'' eller lite åstadkom jag men jag kunde gjort myycket bättre ifrån mig, är besviken på mig själv..
Ikväll ska jag till Madde, ska sova över där och sedan imorgon bitti så öker vi till "God knows where" med en buss. Ska vara vid Slussen vid 9.20 och det kommer typ inte räcka med sömn efter den här veckan. Lyssnar nu på den underbart söta låten yuke yuke monkey dance den är verkligen söt <3 Nu ska jag gå och packa.

Ja ne!


RSS 2.0