Sommarloov!

Okej, så det blev inga bilder igår men det ger med sig med tiden. Huvudsaken är att jag har SOMMARLOV Ohmygodohmygodohmygod!!! Måste packa och köpa kläder och umgås och ta ut råttorna på picknick och ghaaaa!! Jag åker ju på lördag, det här är ju galet! Whiiii Sommarloooooov!!

Whiii sommarloov med kossooor!!

Vanilla sky

Sista dagen avklarad wwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Lyssnar nu på Vanilla sky, goodbye och är trött. Ska gå ut med Sofia på en promenad sen så det kanske kommer in lite bilder på mig för första gången hahaha.

Söndag

Nu är det söndag igen, Madde och jag hade det jättetrevligt igår. Vi hyrde 3 filmer, If only, I taket lyser stjärnorna och bröllopsduellen. If only och Bröllopsduellen var väldigt bra men jag blev besviken på I taket lyser stjärnorna. Till middag åt vi tacos och självklart åt jag för mycket. Till filmerna åt vi chokladdoppade jordgubbar och godis. Det fanns en ben & jerrys glass också men vi var alltför mätta. 
  GOODD bara måndag och tisdag kvar sen är det sommarloooovvv!!! JIIPPIIIEEE!!!

Yaaay

Hej hopp, gårdagen var lyckad, Alicia, Sanna och Sofia kom hit eftersom mina föräldrar är borta just nu. Vi tittade på en konstig men söt film som hette penelope och Sofia och jag tyckte en kille i filmen var jättesöt (James Mcavoy) WHIII!! Jag spådde alla med mina kort och min pendel och fick upp att Alicia skulle dö ung, hon skulle typ bli överkörd eller någonting sånt. Men man ska inte lita för mycket på mina spådomar hahaha.
  Idag ska jag vara med Madde, hon och jag ska hyra film och äta tacos och choklad doppade jordgubbar. Det kommer bli väldigt trevligt. Hon kommer sova över eftersom jag hatar att sova själv. I natt till exempel drömde jag om vampyrer (inte mig emot) men när de dödade mig och jag kände hur mitt hjärta slutade slå var det lite obehagligt så det blir trevligt med lite sällskap inatt.

James Mcavoy:
(Nu kom jag på vad jag kände igen honom ifrån X3 : Någon Jane Austen film <3)


Alice

Reminder to self:

Goth_Alice_in_Wonderland_by_LilithV.jpg Evil Alice And Wonderland image by kiwibabe-xoxo

Ska göra en sådan bild med Sofia, det kommer bli intressant ;)

Blooggg

Okej nu är det så att jag snart har sommarlov. Jag kommer att ladda in ALLA mina bilder på datan då och många kommer att komma upp på bloggen. Jag hoppas att jag ska ha lite mer tid till att skriva så vi får hoppas på det. Men jag har ändå mycket att göra, jag ska ta massor av foton så ska jag lägga upp dem också.
Min Sommar:

Först: Konfirmations läger 1 vecka
2. Spanien 2 veckor
3. Hemma ett tag.
(vet inte vad som kommer först eller om det ens kommer ske):
4. Norrtälje 1 vecka
5. Söderhamn. 1 vecka

Det kommer bli en skön sommar och nu den här helgen ska jag bo med en rumskompis fredag,lördag och söndag. Whiiii!! LÄNGTAR!!! ÅH NEJ, JAG KOMMER TABBA MIG I KÖKET!!!
Nu ska jag försöka få en person att svara på mina meddelanden på msn.

RSS 2.0