Harry Potter

Okej, jag är lite halvt galen eftersom jag inte har sett Harry Potter förut. Men igår hade jag en Harry Potter kväll med Alicia och Sofia. Vi såg på 1:an, 2:an och typ början av 3:an och dom var faktiskt jättebra plus att han den där snubben i quidditch (vet inte hur det stavas) som hette Oliver Wood var såå snygg <3. Men en sak jag inte gillade var jättespindlarna ERLACK!! OMG jag hatar spindlar!! Folk kanske tror att jag ett spindel freak och orm freak och gillar allt sånt där, men ni har Fel!! Jag älskar ormar däremot <33 men verkligen inte vad dom äter  U.U  R.I.P. alla små möss och råttor  T_T  Nåja nu åker väll Sofia till Fjällen och fotvandrar och då får vi inte se på Harry Potter maraton men när hon kommer tillbaks så fortsätter det WHII!!

Mata ne~

Oliver Wood:TIHI! Jag hittade ett kollage med bilder på honom JIPPIE!! Han e så snygg!

Hemma igen

Nu är jag hemma från Spanien, eller inte precis nu haha jag har varit hemma i två dagar, bara inte orkat lägga upp något inlägg som vanligt. Aja vad spelar det för roll när ingen läser hahaha (förutom kompisarna då då. Btw. puss på era lilltår <3) Spanien var otroligt vackert och otroligt hett! Jag trodde seriöst att jag skulle dö! Jag försökte också hålla mig ur solen för att slippa bli stekt men mina föräldrar tvingade mig till sist att sola så jag e halvbrun.
  Har lite uppgifter framför mig nu så det kommer bli kul. 1. Jag fyller år den 5:e Augusti så nu är det dags att komma på någon tema-fest för mina små party-prissar hahaha och 2. Den 8:onde Augusti ska jag på något lyxigt bröllop och måste också se överklassig ut ;) det kommer bli kul att se hur min stil passar ihop med det. Haha jag kanske smugglar in små vampyr tänder och lägger i bålet ROFL!! hahahaha Snittsigt!

Mata ne~

Wanna bite my neck?

Kista som ryggsäck, ja tack!!


Nr 1.

Nr 2.


Nr 3.


Begoth.

 Den jag vill ha nu X3
Jag vet faktiskt inte hur länge jag har velat ha en begoth och en kist-ryggsäck och jag vet att jag MÅSTe ha dom!!
Så jag får väll önska mig det till min födelsedags present 5/8. Håller tummarna!!

Mata ne~

RSS 2.0