Breaking dawn

Är nästan frisk nu. hostar bara lite ibland så ikväll kommer madde över. Vi ska hyra film och käka gott yaaay.
Jag är såå glad. jag får låna heddas bok (twilight 4 (breaking dawn)) den är på engelska man jag skulle ändå inte klara mig till mars. Jag har typ 4 andra böcker som jag ska läsa men de får vänta. Nu har jag precis ränsat ut i min garderob och den är väldigt tom nu när de flesta kläderna har åkt ut. Jag trodde inte att jag hade så mycket skräp ^^ haha. jag ränsade också ut bland mina väskor och har nu bara kvar ungefär 6 kvar. det är bra. Nu fick jag också plats med alla mina halsdukar som jag har alldeles för många av. men man kan ju inte slänga allt ellerhur. nu kommer madde.

Breaking Dawn:


Elementen är för varma

Jag är sjuk igen. Har typ feber och hostar och det hjälper ju inte att elementen har satts igång. Förut när man behövde dem så var de mellanvarma och nu när man själv är varm så är det typ 30 grader. Och jag som skulle tränat och gått och fått en synundersökning idag. tack vare den här dumma sjukdommen krashar hela mitt schema. På fredag var det meningen att jag skulle åka och hälsa på Johanna på hennes prao-plats och tränat men nu måste jag också gå på synundersökningen den dagen. det är något jag måste ta bort men jag kan inte. Jag har lovat Johanna och jag ska träna med Sofia och jag ser dåligt. Vilken kombo *tummen upp*. Jag ska ringa till Johanna sen och fråga om hon praoar nästa vecka också. hoppas det för då blir allt bra igen.

Twilight 2 har premiär den 20/11, jag kan inte vänta och bok 4 kommer ut på svenska i mars eller maj och det gör min andra vampyr bok också. hur ska jag klara mig? men herregud vad jag klagar haha, nej det här gör inte. jag tror att jag ska äta en kiwi och försöka bli på lite bättre humör. Jag hoppas jag blir bättre snart   ^_~

Nyttig

Sådär ja! nu är jag medlem på world class. nu ska man bara gå ner och träna och äta nyttigt så blir man nog tillräckligt smal till sommaren ^^ efter julen har jag känt mig som en köttbulle! Har hittat en supersöt bikini med hängslen så jag måste komma in i den också.

bikinin:Teknik

Hahahaha idag hade vi teknik. Alicia och issa gick fram och tittade på en motor som stod på bordet framför och så kom han som ägde den och han : eehh, jag tror det där är min. hahaha jag garvade ihjääl!! (jag fårstår om ni inte förstår men det var skitkul). Sitter och lyssnar på den underbara Emilie Autumn, jag har haft en av hennes sånger i huvudet hela dagen. Senare ikväll ska jag och issa gå på en promenad *längtar*! har ingenting nytt över det jag skrivit så jag slutar skriva nu. ni ska få en lite söt bild också.

Emilie Autumn:

hej hopp

nu har jag ändrat mig igen. jag ska inte göra cupcakes jag ska göra en sööt glass yaaay! imorgon ska jag gå på twilight för andra gången dubbel-yaaaay. och så ska jag ta foton på madde och mig till min scrapbook yaaay!!!

Torsdag med slöjd

Idag är typ min favoritdag. vi hade slöjd på morgonen (jag är inte bra på sjöjd det är därför jag inte gillar det) men iallafall, jag stickar nu men sen ska jag börja brodera och efter att ha sett alicias söta cupcake broderi blev jag galen. så nu ska jag också göra söta cupcakes. Jag sökte på bilder på cupcake och hittade min absoluta favorit jag ska inte göra den men den ska sättas upp på min dörr. Japp och sen blev dagen bättre med att vi fick sluta typ 2 timmar tidigare vi hade fått håltimme från både matten och svenskan. Guud jag älskar mitt liv. Förutom att nu måste jag göra so läxan (geografi=jag suger). nåja det är smällen man får ta.

Min söta bild jag hittade:


NOOOO

Bilden funkade inte noooo sorry haha

Första dagen i skolan

nu är jag hemma ifrån skolan. första dagen och vi gick till 4 det e så jakla orättvist. nåja jag chattar med sofia och hon länkade mig till en underbart söt sida och jag har bestämt mig för att jag ska göra allt för att få ett visst halsband. det e så underbart att man bara kan dööö. Imorgon ska sanna få läsa min bok eller iallafall så långt jag har skrivit. hoppas hon gillar den. alicia tycker att den e tråkig och säger att det inte händer nått men det händer liksom saker hela tiden jue!!! jag har också bestämt mig för att börja (jag vet inte hur man säger det på svenska och vet inte hur det stavas på engelska så klaga inte) scrapbook:a har redan köpt ett album som är ljuvligt sött och jag har också köppt söta bakgrunder yaaay nu måste jag bara börja fota lite mer haha. JUSTEEE på syslöjden ska jag brodera fishyyssss ghaaaa FISK E GOOOOTTT!!
och dom e helt ljuuvliiigt söötaaa!! förlåt till de få som läser min blogg att jag inte har uppdaterat för att göra det lite bättre för er så får ni en söt bild på mitt halsband/ lilla jag

mitt halsband:


RSS 2.0