The target is...

Nyappy minna-san!!

Har varit hemma hela dagen idag och haft lite halvtråkigt. Lärde mig lite nya japanska danser och kände att min kondition suuger!! Hahaha, tror jag måste ha lite mer kämp-anda (eller vad det nu heter) i mig. Sanna kanske har rätt hmm.. Men jag ska i alla fall till grimsta och springa lite mer ofta och träna på gymmet mer. Mitt "target" är 10 kg ska försöka med det till jullovet så det blir bantning som gäller whii!! Mitt mat liv kommer ju bli så kul *ironisk* *suck* aja ska man bli fin får man lida pin (sägar man verkligen så? vad hemskt)

Mata ne~

Mina råttor, äntligen

Åhh jag älskar dom verkligen <3


Hos Björn och Carina

Nu är jag hemma hos Björn och Carina och har det trevligt och mysigt. jag är ganska osocial eftersom jag har datan i knäet och mobilen innom räckhåll men det är ändå revligt och mysigt, snart ska vi nog åka hem med raggarbilen igen (en imperial -59) Har popparlugg igen och det är så skönt, den värmer pannan hahaha...

Mata ne~ (ska fösöka hitta några fler ok bilder på mig tror jag haha)

Män som hatar kvinnor

Okej, så jag är jätteseg för att jag sett "män som hatar kvinnor" första gången idag. Men ändå, den är verkligen värd sin resention, den var sååå himla bra!! Längtar tills "Flickan som lekte med elden" kommer. Åhh, då ska jag se den direkt!!

Mata ne~

Män som hatar kvinnor:

Frukost vid datan med mobilen i handen

Mums med frukost, vaknade precis ifrån en underbar vampyrdröm hohoho... Smsar med Jimmie igen, saknar honom <3. Lyssnar på Mansons sweet dreams och har är såå totalt utvilad jäätteeskönt! Ska ge true blood en till chans, jag kanske var lite orättvis.

Mata ne~

Vampyr bild, IGEN!

Chokladen blev för mycket

ÅHH! Har ont i magen!! Först åt jag ca 1 macka och en halv avokado, sen kom jag hem och åt en liten köttbit med svampsås och sen åt jag 2 rader choklad och nu mår jag jättedåligt! ÅHH, chokladen blev för mycket!!
Nu ska jag titta på Vampire knight (har börjat om igen på serien, den är så himla bra!)

Mata ne~

Skolfoto

Hejsan hejsan nu sitter jag hos Sofia igen. Det börjar bli lite tjatigt men ändå. Idag var det skolfoto och för första gången på 4 år log jag med tänderna på den individuella bilden. Åhhh och så fick jag Ulla att låta oss ta en spexbild sen. Tacka mig, klassen!  Jag tror jag ska vara pandapoppare på spexbilden också, med söt popparlugg...
Måste nu också tipsa om Alicias nya blogg "engladfisk" hahahaha en glad fisk!  >.<  Nu ska jag ta lite fler roliga bilder med Hedda, Allie och Sofia!

Mata ne~

Bild på mig!



P.S. Martin Prince, man läseer!!!

True blood, besvikelse!

Okej, jag läste boken "Dead until Dark" för ett tag sen nu och när jag såg att serien skulle börja gå blev jag jätteglad, men när jag började titta blev jag så himla besviken! Den hade blivit mer sexifierad än jag trodde så jag tittade bara en kanske 15 minuter och stängde sedan av. Jag gillade hon som spelade Sookie Stackhouse men vampyren Bill var såå feel! Han hade för tusan skäggstubb!! INTE FINT!! (Ni som tyckte den var bra får ursäkta mig) Jag menar, jag veet, man blir jämt besviken på filmen och tycker att boken var bättre men allt var så fel i serien så det inte är sant! FEL, FEL, FEL!!! Och sen hans kommentar:
"Det är ett speciellt blodkärl i ljumsken som jag tycker om" What´s with that?!
Åhh jag kommer att ligga i min säng och grubbla över det här igen nu innan jag somnar!
Nej, jag är rejält pissed off!!

Mata ne~

Dead until Dark (boken):



Btw. boken var riktigt bra!!

Jag har lurat mig själv för många gånger nu...

Okej, så jag brukar inte lyssna på Håkan Hellström så mycket men nu måste jag lära mig låtarna eftersom jag ska på hans konsert på grönan, och jag är faktiskt sjukt förvånad. Det är faktiskt bra musik. Kan redan "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och håller på att lära mig "Kom igen lena" och "en vän med en bil". Önska mig lycka till...

Mata ne~

Hos sofia NR 2.

E hemma hos Sofia och lyssnar på Switchblade symphony, wicked. Har lyssnat på dom hela dan faktiskt. Otroligt bra!! På söndag konfirmeras min kompis och jag måste sitta i kyran, lika bra det, det var ett tag jag var i kyrkan  ^^

Mata ne~

Lilla jaag!!

Vampire!!

Okej, så nu är det Söndag dåra men jag tog inga bilder igår, ska be Allie eller Sofia att lägga upp lite på min blogg, men Sofia glömde sin kamera här  -.-  Asså jag tycker om min blogg och så men jag suuger verkligen på att uppdatera med bilder och så och jag kanske lägger ner den ellr så, don´t know!!
  Juste de som läst min blogg vet att jag är ett vampyrfreak och jag gjorde ett test igår om vilken sorts vampyr jag var, och om jag kommer ihåg rätt så var jag en klassisk vampyr, Hedda rätta mig om jag har fel. det stod typ att jag var påläst och bla bla bla men jag blev väldigt glad, whiii.

Mata ne~

P.S.
När skolan börjar igen, ska jag försöka få Alicia att ta vampyr foton på mig!

En av mina favvo vamyrbilder:


På lördag så..

Orkar inte blogga förrän på lördag och jag har ganska mycket att förbereda så jag kanske inte ens har tid. La-di da-di!!

Mata ne~


Söt docka jag vill ha

En till söt docka jag vill ha:


Vilken av dockorna tycker du mest om? Jag gillar båda men om jag måste välja så är det nog nr. 2:an.

SOFIIAAAHS PLACE!

Sådär ja, nu är jag hos Sofia vi har tittat på en konstig men ganska bra film på spanska ja jag är seriös jag skrev spanska!! På lördag blir det fest, jag tror nog att de flesta är lite smått nervösa för vad jag ska låta dom gå igenom. Men jag ska också vara med så ni kan ta det lungt! Hoppas att ni som kommer tycker att det var kul. Så i lördags eller när det nu var så var jag ju på bröllop och skulle lägga in en bild på hur jag såg ut då, JAG GLÖMDE KAMERAN!! Smart ja är va? aja ska försöka hitta någon inte för ful blid på mig på Sofias data nu...

Whii, på mig och Sofia!!

Tråk igen..

Haha ojoj vilken kul blogg jag har, jag har ju bara tråkigt hela tiden. Nåja, idag var jag med Madde, vi gick i stan och jag köpte lite smink och två nya scrapbook plakat eller vad det heter, Nu är jag skyldig henne 48 kronor också. ojoj vad smart jag är. Skulle ha provat en korsett igen men det var för varmt så jag orkade inte. Imorgon blir det bröllop, hoppas Verinica är där, har inte träffat henne på evigheter, Ska få naglar och hår gjorda av min egna lilla assistent Issa (livräddare). Ska ta kort på hur jag ser ut och allt och tvinga pappa ladda in dom på datan. Nu ska jag ringa oc kolla vart tusan dom har tagit vägen också.

Mata ne~

Gott det är med munkar <3



Totalt galen bild på mig i Alicias spegel. (Jag hade tråkigt)

Barnens nya sätt att få kompisar.

Bevittnade just något riktigt roligt (tycker jag). jag var ute i köket och tittade ut på gården där fyra unfar lekte. Det var ett nytt barn som jag inte sett förut som lekte med de som jag redan hälsat på. Plötsligt tog den nya flickan av sig sin ena sko och de andra barnen luktade på den. Är inte det lite underligt. Jag menar, vem blir kompis med en som sagt åt dom att lukta på sin sko? Aldrig sett något liknande faktiskt, var bara tvungen att meddela det hahaha!

Mata ne~

Mycket underligt  O..O

Dag med Johanna ^^

Jaa nu är jag med Johanna, lyssnar på musik och tittar på bilder på hennes mobil. rätt kul faktiskt. Hon ville inte se någon film så vi fick gå in på datan istället me det är också kul whiiii. Och nu fick hon precis en skrattattack av sitt eget skratt  X_X  haha.

Mata ne~


Johanna panna!


Trååk

Sitter fortfarande hemma  -.-  jag och Alicia ska göra något på torsdag istället, och imorgon ska jag göra något med Johanna. Hon har förresten flyttat nu  ^^  bara en enda station att åka whiiii!!! Hoppas hon köper den coola lampan vi tittade på i Jackobsberg tihi! Och jag själv kanske ska göra om mitt rum snart. Det kommer antagligen bli en tapet som är svart med rosa rosor och silvriga stjälkar. (Heter det verkligen stjälkar? Det låter jättekonstigt) nåja, hoppas jag gör om mitt rum snart  O.O  jag vill ha en normal säng också (har loftsäng) men problemet är att jag har min tv och soffa under sängen nu och jaa jag vet inte var jag skulle göra av dom hmm. Det löser sig nog.

Mata ne~



Rosor är verkligen vackra <3

Helloo

Nu har jag äntligen bestämt datum för min fest whiii, ska ringa runt och kolla lite vilka som kan komma  U.U .
Egentligen så borde jag inte sitta här hemma och tråka men eftersom Alicia har ett konstigt öra så blev det så. Tror jag ska skriva lite mer på boken. Tihi

Mata ne~

Bilder

Okej, så det här var ganska länge sen då men det var en rolig kväll. Mina föräldrar hade åky iväg någonstans och jag och Madde  tog tillfället i akt och hyrde filmer, köpte munkar och myste framför teven. En kväll jag alltid kommer att komma ihåg.

Min munk:


Åhh den var jättegod

Filmerna vi såg:


Och lilla jag (hehe jag tog lite konstiga bilder jag vet men stå ut ändå!):


(Nej min näsa är inte så där sned) Och ja det är en konstig bild  -.- 

Men titta! Jag klarade det! Jag har laddat upp bilder och det var bara halvjobbigt! Ska ta lite bilder idag också Tihi! Med Sofia <3.

Mata ne~


50-års fest

Whiiii Grattis igen Ingela!! Igår var jag på 50-års fest, det var jättekul <3<3 Vi åt jättegod mat och jag lärde känna nya personer som jag verkligen gillar <3 Synd bara att dom typ bor i norrland eller något sånt  U.U  Träffade en kille som hette Jimmie som gillar Japan och An cafe och sånt och vi pratade jättemycket. Han var urtrevlig. sitter faktiskt och messar med honom nu också hahaha. Sen så träffade jag hans brorsor också. Borde kanske ha pratat lite mer med dom, typ några minuter innan dom åkte fick jag reda på att den äldsta (Tommie) också gillade Japan och lyssnade på Marilyn Manson  -.-  Kunde han inte sagt det lite tidigare så hade jag kunnat lära känna honom bättre också. Eller hahaha jag sitter och messar med honom också hahaha vad messig jag är då. Sen så var det den yngsta, Rickie, jag pratade inte alls med honom typ haha borde väll ha gjort det antar jag. Amanda pratade mer med honom så det gick nog ingen nöd på honom  OwO  Nåja nu ska jag gå ock käka ojoj det blir visst middag istället för lunch okej så då ska jag gå och äta middag.

Mata ne~

canbdcupcak.jpg image by photo222

RSS 2.0